Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elinde temiz kullanilmis olan varsa arıyorum
İstanbul içi elden de teslim alınabilecek şekilde olması daha makbul olur..
Mümkünse büyüklerinden bakıyorum..
Oğlum var pembis pembis olmasin ben sorun etmem babası takintili şimdiden teşekkürler
Oğlum var pembis pembis olmasin ben sorun etmem babası takintili şimdiden teşekkürler
Canım suan sayfa dörtte. Turuncu isimli bi arkadaş satıyor ongünlükmüş temiz ben istedim oğluma ama babası almadı( bence bi bak istersen gec bakarsan ileri sayfalara kayabilir
["lay0post: 36691709, member: 619890"]Canım suan sayfa dörtte. Turuncu isimli bi arkadaş satıyor ongünlükmüş temiz ben istedim oğluma ama babası almadı( bence bi bak istersen gec bakarsan ileri sayfalara kayabilir[/QUOTE]
Gordum onu ben ama kargosu cok tutar ki burada indirimli urunlerden sifirini alabilirim o fiyata
Canım ben İstanbul Beylikdüzü'ndeyim ve oğlumun neredeyse kullanılmamış gibi olan Brevi marka içerisinde ayrıca sünger yatağı da olan mavi renkte park yatağını satıyorum.
Zaten sayfamda resmi de vardı istersen buradan inceleyebilirsin.
Canım ben İstanbul Beylikdüzü'ndeyim ve oğlumun neredeyse kullanılmamış gibi olan Brevi marka içerisinde ayrıca sünger yatağı da olan mavi renkte park yatağını satıyorum.
Zaten sayfamda resmi de vardı istersen buradan inceleyebilirsin.