-masal- A$Ķ Kayıtlı Üye 3 Kasım 2013 1.789 371 22 Şubat 2018 Konu Sahibi -masal- #1 Gerçek saç Dolgun uzun ve dipleri koyu kahve ve ombreli yarım ay citcit sac arıyorum grami 150 nin altında olmazsa sevinirim
Gerçek saç Dolgun uzun ve dipleri koyu kahve ve ombreli yarım ay citcit sac arıyorum grami 150 nin altında olmazsa sevinirim
C Candyy21 Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2018 2 0 28 18 Mart 2018 Konu Sahibi -masal- #2 Merhaba benim elinde 150 gr koyu kahve gerçek saç var 8 parça çıt çıtçıt şeklinde ilgilenirsen gönderebilirim
Merhaba benim elinde 150 gr koyu kahve gerçek saç var 8 parça çıt çıtçıt şeklinde ilgilenirsen gönderebilirim
E Ecpr Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2018 31 33 8 Nisan 2018 Konu Sahibi -masal- #3 Merhaba ombreli kahveden açığa giden tonda orijinal saçlarım var birkaç kez kullanıldı toplama saç değil kişiden özel alındı ilgilenirsen özelden yazabilirsin saç rengim siyah kullanıyorum artık yoksa satmam inan çok güzel saçlar
Merhaba ombreli kahveden açığa giden tonda orijinal saçlarım var birkaç kez kullanıldı toplama saç değil kişiden özel alındı ilgilenirsen özelden yazabilirsin saç rengim siyah kullanıyorum artık yoksa satmam inan çok güzel saçlar