- 8 Aralık 2014
- 1.418
- 128
- 53
- 41
- Konu Sahibi hulyaselcuk
konumla takaslı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşımın kızı için canım 4 yaşKaç yaş konuma bakabilirsin
maşallah canım çok tatlılar Allah bağışlasın evlatlarını büyük gibi geldi gözüme arkadaşım görsün haber veririm canım ilk gelinlik güzel neyle takas düşünürsün olursa6 yas var bende eger cocugun boyu posu uyarsa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-konsepti-3-4-yas-erkek-takim-elbise.848229/
Cok sagol canm tesekkurler.takas yapmiyrum.Benim kiz beden olarak zayiftir.Boy olarak uzundur eger uyar derse boydan aldirip yollayabilirim.maşallah canım çok tatlılar Allah bağışlasın evlatlarını büyük gibi geldi gözüme arkadaşım görsün haber veririm canım ilk gelinlik güzel neyle takas düşünürsün olursa
4yaş için giyilmemiş gelinlik var bendearkadaşımın kızı için canım 4 yaş
takas düşünüyormusun canım resim alabilirmiyim4yaş için giyilmemiş gelinlik var bende
Merhaba bende ayakkabılar var konuma girip bakabilirsiniz 2. El ama hepsi birkaç kez giyildikonumla takaslı
tamam bakıyorum canımMerhaba bende ayakkabılar var konuma girip bakabilirsiniz 2. El ama hepsi birkaç kez giyildi
canım büyük ayakkabılar 24-25 bakıyorum benMerhaba bende ayakkabılar var konuma girip bakabilirsiniz 2. El ama hepsi birkaç kez giyildi
inşallah canım teşekkürlerTmm o zmn umarım bulursunuz