How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Arıyorum eşofman altı/bulunmuştur..

daisypin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
427
2
48
İstanbul
Temiz ,az kullanılmış veya kullanılmamış m-l beden eşofman altı arıyorum......

Son düzenleyen: Moderatör:
bende siyah ve gri var cnm takim istersen lacivert var polar istersen de turuncu var hepsi m beden

cnm foto ekleyemiyorum çok ugrastim olmuyor.insallah aradigini bulursun

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Fotoğraf makinesinden lekeli gibi çıkmış, kusursuz tertemizdir..Sıfır ayarında.

fiyatları nedir? son resimdekinin diz izi var gibi ama yanlış mı görüyorum

1- 10 lira
2- lcw marka hiç kullanılmadı 20 lira
3- gap 12 lira
4- 15 lira, tenadan almıştım.

Sonuncusunda diz izi var gibi çıkmış evet ama yok. Çekmecelerde üstüste duruyorlar, kırış kırış çıkıyorlar maalesef..Ve maalesef lekeli gibi çıkmışlar, tertemiz kusursuzdur hepsi..

Fiyatlarda indirim payı mevcut, toplu alımlarda..

Ayrıca 4 ürün alana beğenilen bir ürün benden hediye..Kendi hediyelerimin haricinde..

1- 10 lira
2- lcw marka hiç kullanılmadı 20 lira
3- gap 12 lira
4- 15 lira, tenadan almıştım.

Sonuncusunda diz izi var gibi çıkmış evet ama yok. Çekmecelerde üstüste duruyorlar, kırış kırış çıkıyorlar maalesef..Ve maalesef lekeli gibi çıkmışlar, tertemiz kusursuzdur hepsi..

Fiyatlarda indirim payı mevcut, toplu alımlarda..

Ayrıca 4 ürün alana beğenilen bir ürün benden hediye..Kendi hediyelerimin haricinde..

canım teşekkürler,ürünlerin çok güzel ama. Haftasonu LCW mağazasından baktım eşofman altı 20 TL, şimdi senden alsam kargo falan yine aynı olacak. o yüzden tşkler iyi satışlar.

canım teşekkürler,ürünlerin çok güzel ama. Haftasonu LCW mağazasından baktım eşofman altı 20 TL, şimdi senden alsam kargo falan yine aynı olacak. o yüzden tşkler iyi satışlar.

20 liraya lcw den bulduysan bence hiç kaçırma canım..Çünkü klasik kesim eşofmanlar 30 dan başlıyor normalde..Pantolon kesimler çok daha yüksek..

Ben yarı yarıya düşürmüştüm, hiç kullanmadım üstelik ama biraz daha aşağı çekeyim en iyisi :)

merhaba orjinal adidas eşofman altımı gönderebilirim sana..yıpranmamış bir kaç defa giydim

Back