ariyorum erkek takim elbise ceket pantolon kravat markali az kullanilmis dar kesim

canım fiyatlar pek yüksek değil bence..dufy ler mağazasında 59 lira şu anda.networkte daha pahalıdır muhtemelen.. toplu alırsan bişeyler yaparım hangilerini beğendiniz..[/QUOTE]
Canim son 3 kravat ı begendim

canım fiyatlar pek yüksek değil bence..dufy ler mağazasında 59 lira şu anda.networkte daha pahalıdır muhtemelen.. toplu alırsan bişeyler yaparım hangilerini beğendiniz..
Canim son 3 kravat ı begendim[/QUOTE]

55 yapıyor beğendikleriniz..düz 50 yaparım isterseniz..

Canim kesimi dar kesim mi peki tam rengi ne acaba bide fiyat ne dusunuyorsun?
Dar kesim değilmiş canım (eşime sordum :)) rengi koyu füme fotoda ışıktan dolayı açık çıkmış kumaşı %70 yün.. Fiyat 80 düşünüyorum ama ciddi alıcıysan konuşabiliriz yine

OTE="hacer1045, post: 38376790, member: 638kesim değilmiş canım (eşime sordum :)) rengi koyu füme fotoda ışıktan dolayı açık çıkmış kumaşı %70 yün.. Fiyat 80 düşünüyorum ama ciddi alıcıysan konuşabiliriz yine [/QUOTE]
CanIm dar kesim degilse esime olmaz eski tarz klasik istemiyo eşim

Bu kravatlar var elimde Beğenirseniz gönderebilirim . ÇHala arıyorsanız yarın evde kullanılmayan takım elbisenin bedenine bakar uyarsa eklerim .

Eklentiler

• image.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 59
  • image.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 59
CanIm dar kesim degilse esime olmaz eski tarz klasik istemiyo eşim[/QUOTE]
peki canım kolay gelsin o zaman sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…