Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ariyorum erkek takim elbise ceket pantolon kravat markali az kullanilmis dar kesim
Canim kravat larınızın modellerini begendim fakat fiyatlarını cok yüksek tutmuş sun mağaza fiyatları nerdeyse biz daha yeni fabrika mağaza sindan 3 tane kravat aldık 20 tl ye:) indirim düşünürsen almak istiyorum
canım fiyatlar pek yüksek değil bence..dufy ler mağazasında 59 lira şu anda.networkte daha pahalıdır muhtemelen.. toplu alırsan bişeyler yaparım hangilerini beğendiniz..[/QUOTE]
Canim son 3 kravat ı begendim
canım fiyatlar pek yüksek değil bence..dufy ler mağazasında 59 lira şu anda.networkte daha pahalıdır muhtemelen.. toplu alırsan bişeyler yaparım hangilerini beğendiniz..
Dar kesim değilmiş canım (eşime sordum :)) rengi koyu füme fotoda ışıktan dolayı açık çıkmış kumaşı %70 yün.. Fiyat 80 düşünüyorum ama ciddi alıcıysan konuşabiliriz yine
OTE="hacer1045, post: 38376790, member: 638kesim değilmiş canım (eşime sordum :)) rengi koyu füme fotoda ışıktan dolayı açık çıkmış kumaşı %70 yün.. Fiyat 80 düşünüyorum ama ciddi alıcıysan konuşabiliriz yine [/QUOTE]
CanIm dar kesim degilse esime olmaz eski tarz klasik istemiyo eşim