ariyorum erkek takim elbise ceket pantolon kravat markali az kullanilmis dar kesim

nooption .!.:
Canim kravat larınızın modellerini begendim fakat fiyatlarını cok yüksek tutmuş sun mağaza fiyatları nerdeyse biz daha yeni fabrika mağaza sindan 3 tane kravat aldık 20 tl ye:) indirim düşünürsen almak istiyorum

canım fiyatlar pek yüksek değil bence..dufy ler mağazasında 59 lira şu anda.networkte daha pahalıdır muhtemelen.. toplu alırsan bişeyler yaparım hangilerini beğendiniz..[/QUOTE]
Canim son 3 kravat ı begendim

canım fiyatlar pek yüksek değil bence..dufy ler mağazasında 59 lira şu anda.networkte daha pahalıdır muhtemelen.. toplu alırsan bişeyler yaparım hangilerini beğendiniz..
Canim son 3 kravat ı begendim[/QUOTE]

55 yapıyor beğendikleriniz..düz 50 yaparım isterseniz..

Canim kesimi dar kesim mi peki tam rengi ne acaba bide fiyat ne dusunuyorsun?
Dar kesim değilmiş canım (eşime sordum :)) rengi koyu füme fotoda ışıktan dolayı açık çıkmış kumaşı %70 yün.. Fiyat 80 düşünüyorum ama ciddi alıcıysan konuşabiliriz yine ;)

OTE="hacer1045, post: 38376790, member: 638kesim değilmiş canım (eşime sordum :)) rengi koyu füme fotoda ışıktan dolayı açık çıkmış kumaşı %70 yün.. Fiyat 80 düşünüyorum ama ciddi alıcıysan konuşabiliriz yine :KK66:[/QUOTE]
CanIm dar kesim degilse esime olmaz eski tarz klasik istemiyo eşim:(

Bu kravatlar var elimde Beğenirseniz gönderebilirim . ÇHala arıyorsanız yarın evde kullanılmayan takım elbisenin bedenine bakar uyarsa eklerim .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 59
CanIm dar kesim degilse esime olmaz eski tarz klasik istemiyo eşim:KK43:[/QUOTE]
peki canım kolay gelsin o zaman sana :)

Back