ariyorum erkek takim elbise ceket pantolon kravat markali az kullanilmis dar kesim

anceli

oğlum ve ben:)
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
634
11
48
Esim icin takim elbise ceket pantolon kravat resmi iş elbiseleri arıyorum ve yaka kazak ta olur m bedeni gomlekte cekette 50 52 olmasi lazim gomleklerde slimfit dar kesim tercihim dar kesim kumaş pantolonda 44 beden ariyorum acill

Esim icin takim elbise ceket pantolon kravat resmi iş elbiseleri arıyorum ve yaka kazak ta olur m bedeni gomlekte cekette 50 52 olmasi lazim gomleklerde slimfit dar kesim tercihim dar kesim kumaş pantolonda 44 beden ariyorum acill
bulabildniz mi acaba?

BENDE VAR HEPSİ FOTOSUNU ÇEKERSEM HABER İLETİRİM İYİ GÜNLER

Collezion lacivert 50 beden ceket var 10tl, ds damat 39-40 beden yani m beden oluyor 1 kere giyildi esime yaka kismi kapanmadı ve erol marka gomlek 2 gomlek 8tl ,kirmizi m beden celik orgu kazak 5tl, kahverengi kazak 4tl, lacivert kazak 5tl.

Arayışım devam ediyor arkadaslar yokmuu ciddi aliciyim hadi ekleyin

[QUOTceli, post: 38165938, member: 562334"]Esim icin takim elbise ceket pantolon kravat resmi iş elbiseleri arıyorum ve yaka kazak ta olur m bedeni gomlekte cekette 50 52 olmasi lazim gomleklerde slimfit dar kesim tercihim dar kesim kumaş pantolonda 44 beden ariyorum acill[/QUOTE]
Nasl birsey ariyosun

Arayışım devam ediyor arkadaslar yokmuu ciddi aliciyim hadi ekleyin

bu ikisi koton marka renkli olanın kuru temizleme ihtiyacı var o yüzden 5 lira..diğeri 15 lira

sarı olan dufy marka 20 lira
çizgili olan markasız 10 lira
lila rengi olan machine washable 15 lira

en alttaki şal desenli dufy 20 lira
siyah çizgili olan dük 15 lira
ortadaki network 20 lira..

TE="nooption, post: 38355954, member: 578194"]Eki Görüntüle 1339120
bu ikisi koton marka renkli olanın kuru temizleme ihtiyacı var o yüzden 5 lira..diğeri 15 lira
Eki Görüntüle 1339123
sarı olan dufy marka 20 lira
çizgili olan markasız 10 lira
lila rengi olan machine washable 15 lira
Eki Görüntüle 1339124
en alttaki şal desenli dufy 20 lira
siyah çizgili olan dük 15 lira
ortadaki network 20 lira..[/QUOTE]
Canim kravat larınızın modellerini begendim fakat fiyatlarını cok yüksek tutmuş sun mağaza fiyatları nerdeyse biz daha yeni fabrika mağaza sindan 3 tane kravat aldık 20 tl ye:) indirim düşünürsen almak istiyorum

Canim kravat larınızın modellerini begendim fakat fiyatlarını cok yüksek tutmuş sun mağaza fiyatları nerdeyse biz daha yeni fabrika mağaza sindan 3 tane kravat aldık 20 tl ye:) indirim düşünürsen almak istiyorum[/QUOTE]

canım fiyatlar pek yüksek değil bence..dufy ler mağazasında 59 lira şu anda.networkte daha pahalıdır muhtemelen.. toplu alırsan bişeyler yaparım hangilerini beğendiniz..

Merhaba canım eşimin bir takımı var 50 beden altınyıldızın, artık dolabında yer kalmadığı için yavaş yavaş boşaltıyoruz :)... bir bak istersen...

Eklentiler

• 20141217_154208.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 123
  • 20141217_154249.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba canımmin bir takımı var 50 beden altınyıldızın, artık dolabında yer kalmadığı için yavaş yavaş boşaltıyoruz :)... bir bak istersen...
Canim kesimi dar kesim mi peki tam rengi ne acaba bide fiyat ne dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…