bulabildniz mi acaba?Esim icin takim elbise ceket pantolon kravat resmi iş elbiseleri arıyorum ve yaka kazak ta olur m bedeni gomlekte cekette 50 52 olmasi lazim gomleklerde slimfit dar kesim tercihim dar kesim kumaş pantolonda 44 beden ariyorum acill
Esim icin takim elbise ceket pantolon kravat resmi iş elbiseleri arıyorum ve yaka kazak ta olur m bedeni gomlekte cekette 50 52 olmasi lazim gomleklerde slimfit dar kesim tercihim dar kesim kumaş pantolonda 44 beden ariyorum acill
Arayışım devam ediyor arkadaslar yokmuu ciddi aliciyim hadi ekleyin
Arayışım devam ediyor arkadaslar yokmuu ciddi aliciyim hadi ekleyin
Dar kesim marka temiz ürunler ariyorum canim ceket pantolon gomlek kravatNasil birsey ariyorsun
canm uptown matka 2 kravat ceket pantolon takim var ama aradigin bedeb nedirDar kesim marka temiz ürunler ariyorum canim ceket pantolon gomlek kravat
Dar kesim siyah takim var elimde istersenDar kesim marka temiz ürunler ariyorum canim ceket pantolon gomlek kravat
Canim kravat larınızın modellerini begendim fakat fiyatlarını cok yüksek tutmuş sun mağaza fiyatları nerdeyse biz daha yeni fabrika mağaza sindan 3 tane kravat aldık 20 tl ye:) indirim düşünürsen almak istiyorum[/QUOTE]TE="nooption, post: 38355954, member: 578194"]Eki Görüntüle 1339120
bu ikisi koton marka renkli olanın kuru temizleme ihtiyacı var o yüzden 5 lira..diğeri 15 lira
Eki Görüntüle 1339123
sarı olan dufy marka 20 lira
çizgili olan markasız 10 lira
lila rengi olan machine washable 15 lira
Eki Görüntüle 1339124
en alttaki şal desenli dufy 20 lira
siyah çizgili olan dük 15 lira
ortadaki network 20 lira..
Merhaba canım eşimin bir takımı var 50 beden altınyıldızın, artık dolabında yer kalmadığı için yavaş yavaş boşaltıyoruz :)... bir bak istersen...Esim icin takim elbise ceket pantolon kravat resmi iş elbiseleri arıyorum ve yaka kazak ta olur m bedeni gomlekte cekette 50 52 olmasi lazim gomleklerde slimfit dar kesim tercihim dar kesim kumaş pantolonda 44 beden ariyorum acill
Canim kesimi dar kesim mi peki tam rengi ne acaba bide fiyat ne dusunuyorsun?Merhaba canımmin bir takımı var 50 beden altınyıldızın, artık dolabında yer kalmadığı için yavaş yavaş boşaltıyoruz :)... bir bak istersen...
Resim eklermisin canim beden ve renkeri ne acaba dar kesim mi acaba1 er kez giyilmis 2 tane Sarar marka var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?