Bebek İkinci El ARIYORUM: ERKEK BEBEK ŞEKERİİİ

merabalar. bnm dogumum bu haftalar insallah. dogum tarihi uzerine yazilacagi icin dogumdan sonraki en kisa zamanda olsa iyi olur yani bir kac haftaya ins. :)
anladim canm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin biraz daha zaman olsaydi yapayim diyecektim ama bu siralar simav haftam vakit ayiramam

Evet küçüklerinden ikisini 10 liraya veririm istersen

bnm aradigim zaten lansinoh lanolin krem yani tek urun ikisi ayri ayri degil bildigim. lanolin dediginiz de ayri bir krem mi acaba
Evet lanolin diye hatırlıyorum bakıp tekrar söylerim iki ayrı göğüs ucu kremi resim de gönderirim.

merhabalar bende bebek şekeri kutusu var.kendim yapmıştım bebişime,erkek bebek bu arada. ilgilenirseniz resim yüklerim..
birde meksikadan gelen bi göğüs ucu kremi var çok işe yarıyor..onu da atabilirim.

merhabalar bende bebek şekeri kutusu var.kendim yapmıştım bebişime,erkek bebek bu arada. ilgilenirseniz resim yüklerim..
birde meksikadan gelen bi göğüs ucu kremi var çok işe yarıyor..onu da atabilirim.
olur cnm zahmet olmazsa atabilirsin ama sadece kutusu mu yani sekerler yok mu

olur cnm zahmet olmazsa atabilirsin ama sadece kutusu mu yani sekerler yok mu
şekerler eskidi canım 2 sene olacak ben renkli badem şekerleri koymuştum içine,çikolata kaplı olan.biraz da taşa benzeyen şekerlerden
bugün bakamadım kusura bakma yarın hemen yükleyeceğim inşallah

şekerler eskidi canım 2 sene olacak ben renkli badem şekerleri koymuştum içine,çikolata kaplı olan.biraz da taşa benzeyen şekerlerden
bugün bakamadım kusura bakma yarın hemen yükleyeceğim inşallah
sağol cnm zahmet etme bana öncelikle şeker lazım :)

Meraba arkadaslar. Resmini eklediğim CİCİOBELLO ÇOK HASTAYIM bebeğinden arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Eklentiler

• Cicciobello-Cok-Hastayim_9108_2.jpg
    177,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…