Merhaba pintose.........kiziyok mu arkadaşlar yaaa
Merhaba pintose .....kızım 10 yaşını bitirdi....Hırka, Barbie bebek eğitici tarz oyuncak, ilkokul seviyesi hikayeler vs. var ...Ancak yarın resim atabilirim düşünürsen...İstanbuldayım....Byyyy....arkadaşlar 6 yaş kıza göre mevsimlik, önden düğmeli triko hırka lazım, mümkünse beyaz renk olabilir. şöyle bu havalarda elbise üstüne giyebileceği kalın olmayan.... varsa bir de salopet ARIYORUUMMMMM
cnm ne zaman acildigi onemli bir yili gecince kullanilmiyor ve tabi son kullanma tarihi de .pisik kremi de var miLansinoh ve lanolin kremleri var ama açılmış
27 Haziran'da doğum yaptım o zamanlar açmıştım. Pişik kremi var da gerekir belki diye saklıyorum onu.cnm ne zaman acildigi onemli bir yili gecince kullanilmiyor ve tabi son kullanma tarihi de .pisik kremi de var mi
cnm ben mumkunse hepsini ayni kisiden almaya calissam iyi olur. lansinoh kucuk olan gogus icin olan degil mi. onun fiyati ne dusunuyorsun peki27 Haziran'da doğum yaptım o zamanlar açmıştım. Pişik kremi var da gerekir belki diye saklıyorum onu.
Bende bır sürü var kutulu bır sekilde yalnız kac olduğunu sıze sayıp söylerim aşağıdaki sekillerden elimde varHALA ARIYORUM
nasil cnm fiyat ne dusunuyorsun adet basina. epeydir int. den de arastiriyorum oyle cok cok sayida lazim degil zaten bir de ahsap ya da kece mi yoksa plastik falan mi ebatlari nasil ufacik mi yoksa ele gelir bir sey mi zahmet olmazsa yazabilir msn cnm :)Bende bır sürü var kutulu bır sekilde yalnız kac olduğunu sıze sayıp söylerim aşağıdaki sekillerden elimde var Eki Görüntüle 1288890 Eki Görüntüle 1288889
sana kactane lazim ve ne zamana lazim canmnasil cnm fiyat ne dusunuyorsun adet basina. epeydir int. den de arastiriyorum oyle cok cok sayida lazim degil zaten bir de ahsap ya da kece mi yoksa plastik falan mi ebatlari nasil ufacik mi yoksa ele gelir bir sey mi zahmet olmazsa yazabilir msn cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?