Bebek İkinci El ARIYORUM: ERKEK BEBEK ŞEKERİİİ

pintose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
634
307
83
CİCİOBELLA COK HASTAYIM bebeğinden arıyorum

Eklentiler

• Cicciobello-Cok-Hastayim_9108_2.jpg
    Cicciobello-Cok-Hastayim_9108_2.jpg
    177,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
arkadaşlar 6 yaş kıza göre mevsimlik, önden düğmeli triko hırka lazım, mümkünse beyaz renk olabilir. şöyle bu havalarda elbise üstüne giyebileceği kalın olmayan.... varsa bir de salopet ARIYORUUMMMMM

yok mu arkadaşlar yaaa :KK43:
Merhaba pintose.........kizi
arkadaşlar 6 yaş kıza göre mevsimlik, önden düğmeli triko hırka lazım, mümkünse beyaz renk olabilir. şöyle bu havalarda elbise üstüne giyebileceği kalın olmayan.... varsa bir de salopet ARIYORUUMMMMM
Merhaba pintose .....kızım 10 yaşını bitirdi....Hırka, Barbie bebek eğitici tarz oyuncak, ilkokul seviyesi hikayeler vs. var ...Ancak yarın resim atabilirim düşünürsen...İstanbuldayım....Byyyy....

Lansinoh ve lanolin kremleri var ama açılmış

Merhaba benim ilan sayfamda ( Prenseslerinize Adidas Nike ayakkabilar markali kiyafetler...) kizinizin yasina iygun bircok triko hirka elbise pantolon var Bebek ve oyuncaklari ilk firsatta eklerim:)

cnm ne zaman acildigi onemli bir yili gecince kullanilmiyor ve tabi son kullanma tarihi de .pisik kremi de var mi
27 Haziran'da doğum yaptım o zamanlar açmıştım. Pişik kremi var da gerekir belki diye saklıyorum onu.

27 Haziran'da doğum yaptım o zamanlar açmıştım. Pişik kremi var da gerekir belki diye saklıyorum onu.
cnm ben mumkunse hepsini ayni kisiden almaya calissam iyi olur. lansinoh kucuk olan gogus icin olan degil mi. onun fiyati ne dusunuyorsun peki

Bende bır sürü var kutulu bır sekilde yalnız kac olduğunu sıze sayıp söylerim aşağıdaki sekillerden elimde var Eki Görüntüle 1288890 Eki Görüntüle 1288889
nasil cnm fiyat ne dusunuyorsun adet basina. epeydir int. den de arastiriyorum oyle cok cok sayida lazim degil zaten bir de ahsap ya da kece mi yoksa plastik falan mi ebatlari nasil ufacik mi yoksa ele gelir bir sey mi zahmet olmazsa yazabilir msn cnm :)

nasil cnm fiyat ne dusunuyorsun adet basina. epeydir int. den de arastiriyorum oyle cok cok sayida lazim degil zaten bir de ahsap ya da kece mi yoksa plastik falan mi ebatlari nasil ufacik mi yoksa ele gelir bir sey mi zahmet olmazsa yazabilir msn cnm :)
sana kactane lazim ve ne zamana lazim canm

Back