Canım bendede kullanılmamış durumda ışıklı seslı Kaya davul var vıdeo sunu yukleyemedım ıstersen netten bır bak 25tl ye satıyorum yone elımde varsa ufak bırseyker yollarım düşünürsen
Canım bendede kullanılmamış durumda ışıklı seslı Kaya davul var vıdeo sunu yukleyemedım ıstersen netten bır bak 25tl ye satıyorum yone elımde varsa ufak bırseyker yollarım düşünürsen
kapağı olan bir kutu hayatım. dörtgen üçgen vs şekilli delikleri kutunun kapağında. ve bu deliklere uygun şekilli parçalar var. bebek bu parçları uygun yerlerden geçirip bulmaya çalışıyor. farklı farklı renklerde hem renkleri öğreniyor hem şekilleri öğreniyor hem de parmakları ince motor kasları gelişiyor. bunun benzeri bir de bu var hayatım bunu da ekliyorum. ama benimki mavi renkli .
kapağı olan bir kutu hayatım. dörtgen üçgen vs şekilli delikleri kutunun kapağında. ve bu deliklere uygun şekilli parçalar var. bebek bu parçları uygun yerlerden geçirip bulmaya çalışıyor. farklı farklı renklerde hem renkleri öğreniyor hem şekilleri öğreniyor hem de parmakları ince motor kasları gelişiyor. bunun benzeri bir de bu var hayatım bunu da ekliyorum. ama benimki mavi renkli . Eki Görüntüle 1310306