Bebek İkinci El ARIYORUM...EĞİTİCİ OYUNCAKLAR

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
1 yaş için eğitici oyuncaklar arıyorum.

Merhaba bunlar var bende ilk resimdeki hem araba hem telefon tusları sesli
ikinci resimdeki telefonunda tusları sesli ve büyük boy legolar

Eklentiler

• 002.JPG
    002.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 96
  • 003.JPG
    003.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 59
  • 005.JPG
    005.JPG
    1,1 MB · Görüntüleme: 76
Canım bendede kullanılmamış durumda ışıklı seslı Kaya davul var vıdeo sunu yukleyemedım ıstersen netten bır bak 25tl ye satıyorum yone elımde varsa ufak bırseyker yollarım düşünürsen

Canım bendede kullanılmamış durumda ışıklı seslı Kaya davul var vıdeo sunu yukleyemedım ıstersen netten bır bak 25tl ye satıyorum yone elımde varsa ufak bırseyker yollarım düşünürsen

davul bizde varken brde hediye geldi :)
2 oldu evde.teşekkürler

cnm bennde de bu ikisi var düşünürsen ikisi 40,00 tl kargo alıcıdan

Eklentiler

• xFPR-65221_1.jpg
    xFPR-65221_1.jpg
    1,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 132702745_tn50_0.jpg
    132702745_tn50_0.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 78
kapağı olan bir kutu hayatım. dörtgen üçgen vs şekilli delikleri kutunun kapağında. ve bu deliklere uygun şekilli parçalar var. bebek bu parçları uygun yerlerden geçirip bulmaya çalışıyor. farklı farklı renklerde hem renkleri öğreniyor hem şekilleri öğreniyor hem de parmakları ince motor kasları gelişiyor. bunun benzeri bir de bu var hayatım bunu da ekliyorum. ama benimki mavi renkli .
8956_buyuk_1.jpg

kapağı olan bir kutu hayatım. dörtgen üçgen vs şekilli delikleri kutunun kapağında. ve bu deliklere uygun şekilli parçalar var. bebek bu parçları uygun yerlerden geçirip bulmaya çalışıyor. farklı farklı renklerde hem renkleri öğreniyor hem şekilleri öğreniyor hem de parmakları ince motor kasları gelişiyor. bunun benzeri bir de bu var hayatım bunu da ekliyorum. ama benimki mavi renkli . Eki Görüntüle 1310306

bunun benzeri var teşekkürler

Back