merhaba arkadaşlar bi arkadaşım için cibinlik ve demiri,, yansıtmalı dönence, ve telsiz arıyoruz elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler
NOT: hepsi bi kişide yada izmirde olsa çok iyi olur elden almak yada kargo ücreti açısından
merhaba arkadaşlar bi arkadaşım için cibinlik ve demiri,, yansıtmalı dönence, ve telsiz arıyoruz elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler
NOT: hepsi bi kişide yada izmirde olsa çok iyi olur elden almak yada kargo ücreti açısından
Ben de izmirdeyim,cibinlik ve demirini size satabilirim,neredeyse hiç kullanılmadı çilek marka baby dream nevresim takımının cibinliği,elden teslim ederim isterseniz foto da eklerim fiyatı da o zaman konuşuruz anlaşırız
Ben de izmirdeyim,cibinlik ve demirini size satabilirim,neredeyse hiç kullanılmadı çilek marka baby dream nevresim takımının cibinliği,elden teslim ederim isterseniz foto da eklerim fiyatı da o zaman konuşuruz anlaşırız
Şatafatlı birşey değil sıfır fiyatı 157 tl ben 75 tl istiycem ama yatağın altına bazaya kaldırmıştım çocuk uyusun rahat rahat çıkartır fotosunu çekerim
merhaba arkadaşlar bi arkadaşım için cFiyat olarak 30 tl düşünüyorumik ve demiri,, yansıtmalı dönence, ve telsiz arıyoruz elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler
Canım cibinlik ve demiti bende var bi hevedle aldım sma oğlum hepnsallanan küçük beşiğinde yattı kullanmadan kaldırdık krem rengi gittigifiyordan slmıştım ordaki resmini göndereyim 40 tl diyotum brğenirsen elimdeki de bazanın altındayfı çıkarır bide onun resmini gönderirim snlsşırız