Bebek İkinci El ARIYORUM cibinlik ve demiri,DÖNENCE.TELSİZ uygun fiyatlı

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
merhaba arkadaşlar bi arkadaşım için cibinlik ve demiri,, yansıtmalı dönence, ve telsiz arıyoruz elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler :16:

NOT: hepsi bi kişide yada izmirde olsa çok iyi olur elden almak yada kargo ücreti açısından :34::34:

merhaba arkadaşlar bi arkadaşım için cibinlik ve demiri,, yansıtmalı dönence, ve telsiz arıyoruz elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler :16:

NOT: hepsi bi kişide yada izmirde olsa çok iyi olur elden almak yada kargo ücreti açısından :34::34:

Ben de izmirdeyim,cibinlik ve demirini size satabilirim,neredeyse hiç kullanılmadı çilek marka baby dream nevresim takımının cibinliği,elden teslim ederim isterseniz foto da eklerim fiyatı da o zaman konuşuruz anlaşırız ;)

Ben de izmirdeyim,cibinlik ve demirini size satabilirim,neredeyse hiç kullanılmadı çilek marka baby dream nevresim takımının cibinliği,elden teslim ederim isterseniz foto da eklerim fiyatı da o zaman konuşuruz anlaşırız ;)

resim ekler misin canm arkadaşa göstereyim çokta şaşalı bişey aramıyor bütçe dolayısıyla abartıya kaçamaz :34:

resim ekler misin canm arkadaşa göstereyim çokta şaşalı bişey aramıyor bütçe dolayısıyla abartıya kaçamaz :34:
Şatafatlı birşey değil sıfır fiyatı 157 tl ben 75 tl istiycem ama yatağın altına bazaya kaldırmıştım çocuk uyusun rahat rahat çıkartır fotosunu çekerim

merhaba arkadaşlar bi arkadaşım için cFiyat olarak 30 tl düşünüyorumik ve demiri,, yansıtmalı dönence, ve telsiz arıyoruz elinde olanlar resim ve fiyat bilgisi paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler :16:

Canım renk olarak ne düşünüyorsunuz bende turuncu renkte var. Fiyat olarak 30 tl düşünüyorum

telsiz telefon dediğimiz telsiz ev telefonu dimi? 150 tllik var kenarda duruyor istersen 50 60 gibi fiyat verebilirim

Canım cibinlik ve demiti bende var bi hevedle aldım sma oğlum hepnsallanan küçük beşiğinde yattı kullanmadan kaldırdık krem rengi gittigifiyordan slmıştım ordaki resmini göndereyim 40 tl diyotum brğenirsen elimdeki de bazanın altındayfı çıkarır bide onun resmini gönderirim snlsşırız

$110209185_tn14_R_399308_0.jpg bu ürünün aynısı uzun baya boyu ve kullanışlı

Back