- 8 Aralık 2013
- 7.847
- 17.299
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
puma eşofman takımım var ama altı baya kusurlu sadece üstü verebilirim sana o da L ama eşofman dediğin bol olur zatenKızlar orjinal adidas nike puma olabilir. Kaz tüyü mont , eşofman arıyorum. Hem bay hem bayan olacak. ikiside SMALL beden olacak. Mümkünse uygun fiyatlı yada takasa açık olsun.
yine bu markalarda XS-S Tayt yada S-M tişörtde olabilir
Yada orjinal bu markalarda koşu ayakkabısı olabilir 38 numara
puma eşofman takımım var ama altı baya kusurlu sadece üstü verebilirim sana o da L ama eşofman dediğin bol olur zaten
kızz ne eşofmanıııı çuval giydircen sen bana belli olduama genede bakayımm merak ettim arkadaşada arıyoduk onun bedeni L ekle bakalım resimleri
sadece üst ama altı zaten istemez çnkü daraltırdım fermuarı bozuldu bi değişik oldu ama üstünü kullanmadım bile
tmm cnm sen üst resmini ekle bn zaten yarın arkadaşımla buluşcam göstermiş olurum ne kadar istiyon peki cnm
canım fiyatta anlaşırdıkta bulamadım şu an bazanın altında galiba yarın bakabilirim ancak kuzenm uyuyo orda
eee tabi normal insanlar bu saatte uyur ya biztmm cnm yarın eklersin konuşuruz yine
Kızlar orjinal adidas nike puma olabilir. Kaz tüyü mont , eşofman arıyorum. Hem bay hem bayan olacak. ikiside SMALL beden olacak. Mümkünse uygun fiyatlı yada takasa açık olsun.
yine bu markalarda XS-S Tayt yada S-M tişörtde olabilir
Yada orjinal bu markalarda koşu ayakkabısı olabilir 38 numara
önemli değil canım =)Yok cnm ya yorduk senide ama begenmedi arkadas
hala arıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?