Arıyorum/bulunmuştur..

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.847
17.299
448
Kızlar orjinal adidas nike puma olabilir. Kaz tüyü mont , eşofman arıyorum. Hem bay hem bayan olacak. ikiside SMALL beden olacak. Mümkünse uygun fiyatlı yada takasa açık olsun.

yine bu markalarda XS-S Tayt yada S-M tişörtde olabilir

Yada orjinal bu markalarda koşu ayakkabısı olabilir 38 numara

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu tarz bir model arıyorum. Resim Tinylove arkadaşımızın. Umarım bana kızmaz. Ama gerçekten çok beğendim.

puma eşofman takımım var ama altı baya kusurlu sadece üstü verebilirim sana o da L ama eşofman dediğin bol olur zaten

Son düzenleme:
puma eşofman takımım var ama altı baya kusurlu sadece üstü verebilirim sana o da L ama eşofman dediğin bol olur zaten

kızz ne eşofmanıııı çuval giydircen sen bana belli oldu ama genede bakayımm merak ettim arkadaşada arıyoduk onun bedeni L ekle bakalım resimleri

kızz ne eşofmanıııı çuval giydircen sen bana belli oldu ama genede bakayımm merak ettim arkadaşada arıyoduk onun bedeni L ekle bakalım resimleri

sadece üst ama altı zaten istemez çnkü daraltırdım fermuarı bozuldu bi değişik oldu ama üstünü kullanmadım bile

buyur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…