Arıyorum/bulunmuştur..

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.847
17.297
448
Kızlar orjinal adidas nike puma olabilir. Kaz tüyü mont , eşofman arıyorum. Hem bay hem bayan olacak. ikiside SMALL beden olacak. Mümkünse uygun fiyatlı yada takasa açık olsun.

yine bu markalarda XS-S Tayt yada S-M tişörtde olabilir

Yada orjinal bu markalarda koşu ayakkabısı olabilir 38 numara

Son düzenleyen: Moderatör:
$IMG_0526.JPG Kızlar bu tarz bir model arıyorum. Resim Tinylove arkadaşımızın. Umarım bana kızmaz. Ama gerçekten çok beğendim.

Kızlar orjinal adidas nike puma olabilir. Kaz tüyü mont , eşofman arıyorum. Hem bay hem bayan olacak. ikiside SMALL beden olacak. Mümkünse uygun fiyatlı yada takasa açık olsun.

puma eşofman takımım var ama altı baya kusurlu sadece üstü verebilirim sana o da L ama eşofman dediğin bol olur zaten :1:

Son düzenleme:
puma eşofman takımım var ama altı baya kusurlu sadece üstü verebilirim sana o da L ama eşofman dediğin bol olur zaten :1:

kızz ne eşofmanıııı çuval giydircen sen bana belli oldu :9::9: ama genede bakayımm merak ettim arkadaşada arıyoduk onun bedeni L ekle bakalım resimleri

kızz ne eşofmanıııı çuval giydircen sen bana belli oldu :9::9: ama genede bakayımm merak ettim arkadaşada arıyoduk onun bedeni L ekle bakalım resimleri

:1::1::1:sadece üst ama altı zaten istemez çnkü daraltırdım fermuarı bozuldu bi değişik oldu ama üstünü kullanmadım bile

$2014-02-16-654.jpg buyur canım

Back