Bebek İkinci El ARİYORUM....bebek telsizi ariyorum

telsiz sormuşsunuz kraft marka telsizim var konularımda mevcut düşünürseniz uygun fiyata verebilirim.
KRAFT BEBEK DİNLEME TELSİZİ
*Açık alanda 800 mt kapsama alanı
*LCD ekran
*16 frekans düzeyi
*2 kanal
*Duyarlılık kontrolü
*Kapsama alanı dışına çıkıldığında uyarı sinyali
*Pilbittiğinde uyarı sinyali

Artık telsize ihtiyacımız kalmadı heryerden sesimizi duyurabiliyoruz :) hiçbir problemi yoktur, kolunu kıpırdatsa haberimiz oldu :)

Iyi de batu ben sana sormadim ki telsizi arayan cankizim

Hem telsiz satiyorsun ozelliklerini yazmissin hem de var telsizim artik ihtiyac kalmadi diyorsun anlayamadim alici misin satici mi cozemedim

Telsiz arıyor iseniz weewell WMA 230 bebek telsizi 800m mesafeli mevcut formumda bulabilirsiniz.

Iyi de batu ben sana sormadim ki telsizi arayan cankizim
ben size yazmadım konuyu açan arkadaşa yazdım zaten, size yazdığımı nerden çıkardınız anlamış değilim, konuyu açan sonuçta cankizim ve sizden alıntı yaparak cevap vermedim.

ben size yazmadım konuyu açan arkadaşa yazdım zaten, size yazdığımı nerden çıkardınız anlamış değilim, konuyu açan sonuçta cankizim ve sizden alıntı yaparak cevap vermedim.
Cankizim acmis konuyu dogru ama bakin ne zaman acmis 4 ay kadar once ben dun eski mesajlara bakarken bu konuyu bulup gundeme getirdikten sonra siz devreye girmissiniz ve telsiz sormussunuz diyorsunuz her neyse ya anlatmakla ugrasamam simdiiyi satislar

bakın gereksiz yere polemik olurturmaya çalışıyorsunuz, burası malüm ikinci el satış formu, uslubünuz hiç hoş değil anlatmayın yazmayında lütfen bence siz yazılanı anlayın olurmu.

bakın gereksiz yere polemik olurturmaya çalışıyorsunuz, burası malüm ikinci el satış formu, uslubünuz hiç hoş değil anlatmayın yazmayında lütfen bence siz yazılanı anlayın olurmu.
Polemigi sen yaratmissin devam ettirerek sagolasin bana birakmamissin )

Komik dialog gerçekten, herkes farklı anlamış
Komik ki ne komik trajikomedi resmen ustte satis yapio altina da gerek kalmadi ihtiyac yok demis karisikligi kendi yaratmis aslinda..megerse ona gerek duymuyormus daha sanki 2 farkli insan yazmis gibi algilaniyor ilk okundugunda.. neyse ya aman bosver cnm

Canim ben anlatamam derken gecenin i olmus sana laf mi izah ediyim o vakitte yani bunu kastettim sen neden bu kadar agresiflesiyorsun ki bi de ustune hakaret etmissin yazilani anla diye ayakta alkisliyorum seni bravo

İkinizde atarlı davranıyorsunuz, basit birşeyi büyütmeyin, yazık ki arkadaşın konusunda gereksiz kirlilik oluşturuyoruz şu an, başka konulara dalalım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…