- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
Evet kizlar elinde bebek telsizi olan varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi de batu ben sana sormadim ki telsizi arayan cankizimtelsiz sormuşsunuz kraft marka telsizim var konularımda mevcut düşünürseniz uygun fiyata verebilirim.
KRAFT BEBEK DİNLEME TELSİZİ
*Açık alanda 800 mt kapsama alanı
*LCD ekran
*16 frekans düzeyi
*2 kanal
*Duyarlılık kontrolü
*Kapsama alanı dışına çıkıldığında uyarı sinyali
*Pilbittiğinde uyarı sinyali
Artık telsize ihtiyacımız kalmadı heryerden sesimizi duyurabiliyoruz :) hiçbir problemi yoktur, kolunu kıpırdatsa haberimiz oldu :)
ben size yazmadım konuyu açan arkadaşa yazdım zaten, size yazdığımı nerden çıkardınız anlamış değilim, konuyu açan sonuçta cankizim ve sizden alıntı yaparak cevap vermedim.Iyi de batu ben sana sormadim ki telsizi arayan cankizim
Ben telsiz atamiyorum satiyorum sofffTelsiz arıyor iseniz weewell WMA 230 bebek telsizi 800m mesafeli mevcut formumda bulabilirsiniz.
Cankizim acmis konuyu dogru ama bakin ne zaman acmis 4 ay kadar once ben dun eski mesajlara bakarken bu konuyu bulup gundeme getirdikten sonra siz devreye girmissiniz ve telsiz sormussunuz diyorsunuz her neyse ya anlatmakla ugrasamam simdiiyi satislarben size yazmadım konuyu açan arkadaşa yazdım zaten, size yazdığımı nerden çıkardınız anlamış değilim, konuyu açan sonuçta cankizim ve sizden alıntı yaparak cevap vermedim.
bakın gereksiz yere polemik olurturmaya çalışıyorsunuz, burası malüm ikinci el satış formu, uslubünuz hiç hoş değil anlatmayın yazmayında lütfen bence siz yazılanı anlayın olurmu.Cankizim acmis konuyu dogru ama bakin ne zaman acmis 4 ay kadar once ben dun eski mesajlara bakarken bu konuyu bulup gundeme getirdikten sonra siz devreye girmissiniz ve telsiz sormussunuz diyorsunuz her neyse ya anlatmakla ugrasamam simdiiyi satislar
Polemigi sen yaratmissin devam ettirerek sagolasin bana birakmamissinbakın gereksiz yere polemik olurturmaya çalışıyorsunuz, burası malüm ikinci el satış formu, uslubünuz hiç hoş değil anlatmayın yazmayında lütfen bence siz yazılanı anlayın olurmu.
Komik ki ne komik trajikomedi resmen ustte satis yapio altina da gerek kalmadi ihtiyac yok demis karisikligi kendi yaratmis aslinda..megerse ona gerek duymuyormus daha sanki 2 farkli insan yazmis gibi algilaniyor ilk okundugunda.. neyse ya aman bosver cnmKomik dialog gerçekten, herkes farklı anlamış![]()
Canim ben anlatamam derken gecenin i olmus sana laf mi izah ediyim o vakitte yani bunu kastettim sen neden bu kadar agresiflesiyorsun ki bi de ustune hakaret etmissin yazilani anla diye ayakta alkisliyorum seni bravobakın gereksiz yere polemik olurturmaya çalışıyorsunuz, burası malüm ikinci el satış formu, uslubünuz hiç hoş değil anlatmayın yazmayında lütfen bence siz yazılanı anlayın olurmu.