- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 128
- 113
- Konu Sahibi superisi87
merabalar cift tarafli kullanabilecegim temiz hafif bebek arabasi ve yine az kullanilmis ev tipi ana kucagi ve chicco kanguru ariyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilginiz icin teşekkür ederim varsa uunun markasini ozelliklerine bakmak acisindan ve fyatini rica edebilirmiyim
funny duck marka var bende çift yönlü sürüş sırt kısmı kademeli hatta yatabiliyor 75 tlmerabalar cift tarafli kullanabilecegim temiz hafif bebek arabasi ve yine az kullanilmis ev tipi ana kucagi ve chicco kanguru ariyorum
Kanguru arıyorsanız Sıfır ayarında kanguru war chcco markamerabalar cift tarafli kullanabilecegim temiz hafif bebek arabasi ve yine az kullanilmis ev tipi ana kucagi ve chicco kanguru ariyorum
Merhabalar ana kucağı hala arıyorsanız sıfır kutusunda Casual Actıvıty Rocker - Ana Kucağı / Pembe renk mevcut elimde. Özellikleri; 3 farklı müzikal melodi 2 kademe titreşim özelliği Sallanma özelliği sayesinde bebeğinizi uyutabilirsiniz 12.4 Kg taşıma kapasitesi Çıkartılıp yıkanabilir kumaş Çıngıraklı, peluş oyuncaklı, çıkartılabilir bar Sallanma ve sabitlenme özelliği Çıkartılabilir tente Tutma sapları sayesinde kolay taşınabilir 3 nokta emniyet kemeri 3 pozisyon sırt yatma özelliğimerabalar cift tarafli kullanabilecegim temiz hafif bebek arabasi ve yine az kullanilmis ev tipi ana kucagi ve chicco kanguru ariyorum
Merhabalar ana kucağı hala arıyorsanız sıfır kutusunda Casual Actıvıty Rocker - Ana Kucağı / Pembe renk mevcut elimde. Özellikleri; 3 farklı müzikal melodi 2 kademe titreşim özelliği Sallanma özelliği sayesinde bebeğinizi uyutabilirsiniz 12.4 Kg taşıma kapasitesi Çıkartılıp yıkanabilir kumaş Çıngıraklı, peluş oyuncaklı, çıkartılabilir bar Sallanma ve sabitlenme özelliği Çıkartılabilir tente Tutma sapları sayesinde kolay taşınabilir 3 nokta emniyet kemeri 3 pozisyon sırt yatma özelliği
Merhaba hiç kullanılmamış bir ürün. sıfırı en ucuz 379 tl gördüğüm kadarıyla. Kargo dahil 195'e kadar indim. Uygunsa resimlerini özelden veya whatsappp'dan paylaşabilirim. sevgiler.MERHABA kaç lıraya vermeyı dusunuyorsunuz?
ozelden gonderebılırmısınız saolunMerhaba hiç kullanılmamış bir ürün. sıfırı en ucuz 379 tl gördüğüm kadarıyla. Kargo dahil 195'e kadar indim. Uygunsa resimlerini özelden veya whatsappp'dan paylaşabilirim. sevgiler.
Maalesef satıldı. İlginiz için teşekkürler.ozelden gonder
ozelden gonderebılırmısınız saolun