• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorum; Ankara'dan emzirme onlugu,kiraz çekirdekli bel bandı ve patigi, yan yatış yastigi

Bende var ankaradayim ama pek kullanisli oldugunu soyleyemem. Tavsiye etmiyorum yani. Emzirme önlüğü de var isterseniz. Baska ihtiyaclariniz varsa konularima bakabilirsiniz

Merhaba, sag olun uyariniz icin fotolarini ekleyebilirseniz ozelden mesaj attım size.

Keciorendeyiz oturuyoruz, elden teslim almak tercihimizdir.
Merhabalar, göğüs kalkanı satabilirim, biz geçirdik o günleri çok şükür.. Ayrıca Ankaradayım ve chicco i feel ana kucağı satıyorum, sıfır gibi.. İlgilenirseniz..

Keciorendeyiz oturuyoruz, elden teslim almak tercihimizdir.

Merhaba. Mesajiniza binaen yaziyorum fikir belirtme adina. Benim göğüs kalkanim var. Medela marka. Gogus kalkanini aventten cok daha once çıkardı. Sitesinden inceleyebilirsiniz. Yalniz ben satmayi dusunmuyorum. Ihtiyaciniz suresince kullanirsiniz kullanmaniz bitince bana geri verirsiniz. Ben de sizden kapora ucreti alirim herhangi bir kaybetme ve geri iade etmeme durumunda kendimi koruma adina. Geri getirdiginizde paranizi da iade ederim.

Tesekkur ederim, çok incesiniz ama ürünün kendimin olmasini isterim nazik teklifiniz için yine de sağ olun. Kalkan bulunmuştur ama emzirme önlüğü, kiraz çekirdekli bel bandı ve patigi, sevi bebe çok fonksiyonlu yan yatış yastigi arıyorum, ankara içi elden teslim tercihimiz.

Back