• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arıyorum(ankara'da bebek arabası)

AgustosBasagI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
306
260
133
merhaba oğlumla 27 gün boyunca hastanede kaldık şu an durumu çok şükür iyi , yan odamızda kalan kolostomi hastası umut bebek için bebek arabası arıyorum , elinde kullanmadığı bebek arabası olan ben veririm diyen veya uygun fiyata (150 tl ve altı) satmak isteyen olur mu?Çok tesekkürler .Umut bebek ankara üniversitesi tıp fakğltesi cebeci çocukhastanesi 4. kat gastroloji bölümünde yatıyor , anne güzel havalarda 2 saatlik mama boşluğunda oğlunu bahceye indirmek için arabaya ihtiyac duyuyor, bebek 8 aylık ama 5.5 6 kilo civarında 3.5 yaşına kadar hastanede kalacak 3.5 yasında ancak ameliyat olup durumuna bakacaklarmış.

Canim cok geçmiş olsun . Eğer 150 lira kadar bütçe ayirabiliyorsan naçizane fikrim belli markalardan degul ama uygun fiyata araba bulabilirsin ben mesela geçenlerde real markette görmüştüm 160 liraya. Tabi belki de güzel bir markayı sana o fiyata vermek isteyen arkadaşlar olursa daha iyi olur. Rabbim kimsenin bebeğini hastanelere düşürmesin. Yüce gonulluymussun sen de, allah senin yavrunuzu da sana bagislasin canım

Back