• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorum 9-12 ay kız bebek mont ve kazak

merhaba bende 9 12 ay mont var cıchılıd marka $DSC00015.JPG :40::40:

cnm bunu ben kızıma kullandım zaten tabıkı sen bılırsın yınede çok rahat ve çok kullanıslı çok severek kullandık

cnm cumartesı yarın vermeye çalışıcam inşallah allahtan bir aksılık çıkmazsa tamammı

Teşekkür ederim hala arıyorum montta çok güzel fakat diğer kahverengi montu aldım o yüzden şuan kahve rengi düşünmüyorum ilginize teşekkürler.

merhaba bendede bu mont var giyildiği zaman çok şık duruyo $mk 195 (640x480).jpg kazak hırka da var düşünürsen onların resminide pazartesi eklerim

merhaba bendede bu mont var giyildiği zaman çok şık duruyoEki Görüntüle 822831 kazak hırka da var düşünürsen onların resminide pazartesi eklerim

Bunu görmüştüm fakat ince durduğundan düşünmedim içi polarlı kalın birşey istiyorum ilginize teşekkür ederim kazak fotosu eklerseniz pazartesi sevinirim.

$image.jpg $image.jpg Birde buna bakın :) benim kızım şuan 14 aylık yaz dönemine geldi giyemedik 7-8 aylıkken biraz kullandık yaz geldi ve kaldı şimdi bende mont bakıyorum 86 cm arıyorum

İçi polar dışı kaygan kumaş 9-12 c&a geçen sezon ürünü 25 tl düşünüyorum

Isterseniz ilanımdaki diğer ürünlere de bakın toplu indirim yapayım kargonuza değsin.

Back