- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
merhaba arkadaşlar;
Nasipse 2010 yazında evleniyorum.ev henüz alınmamış olsa da bulaşık mk. ocak ve çamaşır makinesini standart ölçülerde olduğu için almaya karar verdik ve ben de çamaşır makinesi için bu modeli beğendim.fakat aristonun servisleriyle ilgili pek olumlu bi yorum göremedim çevremden vazgeçirmeye çalışanlar oluyor.ben de bu model olmasını çok istiyorum.fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar aristondan memnun olan var mı? eğer burda da çoğunluktan olumsuz yorumlar alırsam farklı bi marka ve model arayışlarına başlicam. vereceğiniz fikirler ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim...
çamaşır makinemin modeli ve detayları:

Ürün detayı:
Devir Hızı : 1400 Devir/Dakika
Kapasite : 9 kg (Yıkama Kapasitesi)
Enerji Sınıfı : A
Boyut : 85 x 59,5 x 64,5 cm
Menşei : İthal
Ekstra Özellikler : Elektronik Kapı Kilidi
Sıcaklık Ayarı : Var
Ürün : ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Başlama Zamanı Erteleme : Var
Çocuk Kilidi : Var
Kalan Süre Göstergesi : Var
Renk : GÜMÜŞ
Garanti Süresi : 3 Yıl
Model : AQ9D 49 X (TK) / VB
Enerji Tüketimi : 1,71 kWh
Nasipse 2010 yazında evleniyorum.ev henüz alınmamış olsa da bulaşık mk. ocak ve çamaşır makinesini standart ölçülerde olduğu için almaya karar verdik ve ben de çamaşır makinesi için bu modeli beğendim.fakat aristonun servisleriyle ilgili pek olumlu bi yorum göremedim çevremden vazgeçirmeye çalışanlar oluyor.ben de bu model olmasını çok istiyorum.fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar aristondan memnun olan var mı? eğer burda da çoğunluktan olumsuz yorumlar alırsam farklı bi marka ve model arayışlarına başlicam. vereceğiniz fikirler ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim...
çamaşır makinemin modeli ve detayları:

Ürün detayı:
Devir Hızı : 1400 Devir/Dakika
Kapasite : 9 kg (Yıkama Kapasitesi)
Enerji Sınıfı : A
Boyut : 85 x 59,5 x 64,5 cm
Menşei : İthal
Ekstra Özellikler : Elektronik Kapı Kilidi
Sıcaklık Ayarı : Var
Ürün : ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Başlama Zamanı Erteleme : Var
Çocuk Kilidi : Var