- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
-
Canım bence uzak dur Ariston'dan. Çok problemli makineleri. çevremde kullananlar 10 senesini bile bulmadan hurdaya vermek zorunda kaldı. Çamaşır makinesinde Bosch'tan şaşmam.
arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim yorumlarınız için.çok tereddütte kaldım karar aşamasında çünkü bu makineyi çok sevmiştim.özellikleriyle beraber görsel olarak da hoş görünüyordu fakat arkadaşımızın da belirttiği gibi bilinen markalardan şaşmamak gerektiğini düşünerek çevremin de tavsiyesiyle bekodan çamaşır makinesi almaya karar verdim.şimdi de problemimiz acaba bosch un yeni ürünü siyah buzdolabını mı alsak yoksa yine tercihimizi bekodan mı yapsak....
beyaz eşyalarda marka farklılığı olsun istemiyorum ama görselliğe fazla önem verdiğim için sanırım bunları kafama çok takıyorum.özellikle de boschun nemi hapsedip sebzelerin taze kalmasını sağlayan özel bi bölümü de var.görselliğinin yanında bu da çok etkiledi beni.yakında kendisini bizzat inceleyebilmek istiyorum.benden önce inceleyen olursa bilgi verirseniz çok sevinirim.ben incelersem de detaylarını sizinle paylaşıcam:)
Vestel eskiden çamaşır makinelerini ithal edip kendi markası adı altında satıyordu, şurda bir kaç sene oldu kendisi üretmeye başlayınca kalitede düşüş yaşadı. Vestelin şu anda 5-7 ve 8 kg kapasiteli modelleri mevcut. Bunların içinde 8 kg kapasite olympus serisinin arıza/hata oranları, önceki serilere nazaran geliştirilerek mümkün olduğunca minimuma indirilmiştir. 7 ve 8 kg modelleri yan yana incelediğinizde daha kapısında kullanılan plastiğin kalitesinden fark ediliyor durum. Vestelin biraz daha zamana ihtiyacı kendisini geliştirmesi için,bir kaç sene sonra çok farklı ürünler bekliyorum açıkçası. Bugün için bana sorsalar vestelden çamaşır makinesi alır mısın diye ben şahsen tercih etmem, gider başka marka alırım. Ama illa vestel almak zorunda kalacağım bir durum olursa örneğin kelepir fiyata vb. gider 8 kg lık modeli alırım, daha altını almam. Aklınızda en ufak bir şüphe olmasın, bekodan yana olan tercihiniz gayet güzel olmuş. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?