Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence arion,nagor,polytech vs bunlar mantıklı protez markalrı değil ömürlük değil ben senelerdir araştırıyorum mentor adamdırMerhaba ben 24 kasım da ameliyat olucam arion marka protez takılacak size de mi bu markayı önerdiler?
Arionla ne kadar fiyat aldınız merak ettimMerhaba ben 24 kasım da ameliyat olucam arion marka protez takılacak size de mi bu markayı önerdiler?
26 binArionla ne kadar fiyat aldınız merak ettim
Bence üzerine biraz daha koyup mentor ya da motiva ol tavsiyemdir:))26 bin
Ömürlük bir protez değil ve su bazlı diye biliyorum araştır istersenArion a ne olmuşki
Canım, Neye istinaden bunu söylüyorsun? Sebepleri ile yazarsan biz de aydınlanalım. Sence olana kimsenin burada ihtiyacı yok. Çünkü "sence" ile bir bilgi vermiyorsun. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Bana belgeleri ile gel, klinik deneyler, istatistikler vs. Bu protezler kötü de, başımın üstünede yerin olsun. Ama bence bunlar kötü bunlar iyi dersen, sen kimsin derim. İnsanları yanlış bilgilendirme.Bence arion,nagor,polytech vs bunlar mantıklı protez markalrı değil ömürlük değil ben senelerdir araştırıyorum mentor adamdır
Canım, Neye istinaden bunu söylüyorsun? Sebepleri ile yazarsan biz de aydınlanalım. Sence olana kimsenin burada ihtiyacı yok. Çünkü "sence" ile bir bilgi vermiyorsun. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Bana belgeleri ile gel, klinik deneyler, istatistikler vs. Bu protezler kötü de, başımın üstünede yerin olsun. Ama bence bunlar kötü bunlar iyi dersen, sen kimsin derim. İnsanları yanlış bilgilendirme.
İnsanları neden yanlıs bilgilendireyim sen ne kadar biliyorsun ki? Bu ülkede yasak olmasına rağmen aqufillling bile yapılıyor.Yazdığım markalar fda onaylı markalar değil bi kere arkadaşım yurt dışında biyoloji mühendisi bütün bilgileri kendisinden aldım.Fransız kökenli olduğuna kadar biliyorum.Su bazlı bir protez ne kadar ömürlük olabilir.Tek avantajı yumusak olması o da zaten zamanla sarkmasına sebebp oluyor SANA DA ARAŞTIRMANI TAVSİYE EDERİM :)Canım, Neye istinaden bunu söylüyorsun? Sebepleri ile yazarsan biz de aydınlanalım. Sence olana kimsenin burada ihtiyacı yok. Çünkü "sence" ile bir bilgi vermiyorsun. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Bana belgeleri ile gel, klinik deneyler, istatistikler vs. Bu protezler kötü de, başımın üstünede yerin olsun. Ama bence bunlar kötü bunlar iyi dersen, sen kimsin derim. İnsanları yanlış bilgilendirme.
Çok içimi rahatlattınız teşekkür ederimCanım bu konuda hiç ama hç bilgin yok. Biyoloji mühendisi arkadaşının bu konuda ne gibi bir uzmanlığı olabilir? Biyoloji ile konunun ne alakası var? Fransız kökenli olduğunu biliyor olman her şeyi bildiğini mi gösteriyor? Mesela su bazlı diyorsun ama alakası yok. Bildiğin içinde jel kullanılıyor. Başta bu verdiğin bilgi yanlış. Bunu yanlış bildiğin gibi bir de hiç ama hiç bir klinik araştırmaya dayandırmadan sarkmaya sebebiyet veriyor diyorsun. Firma sana dava açsa kazanır. Gerçekten bilmediğin bir konuda yorum yapma bence. FDA onaylı demişsin. Motiva FDA onaylı mı? Hayır değil. Kostarika'da üretilen bir marka. Haa bu onu kötü bir protez mi yapıyor? Hayır. FDA onayı Amerikan sağlık bakanlığının verdiği bir onaydır. Avrupalı bir markanın FDA onayı almasına gerek yoktur. Amerika'da satmak isterse FDA onayı almalıdır. Avrupalı markalar CE onayı alırlar.
Lütfen bilmediğin konuda yorum yapmaya devam edip insanları yanlış yönlendirme.
yagmurundamlasi
Yaptırdınız mı arion markaKatılıyorum.. doktorum bana arion protezin ömürlük olduğunu garantisininde olduğunu söyledi
Evet arion takıldıYaptırdınız mı arion marka
Nasıl memnunmusunuz bende yaptıracağım da arion diye düşünüyorumEvet arion takıldı
Bir ay oldu gayet memnunum yumuşadı gibi hissediyorumNasıl memnunmusunuz bende yaptıracağım da arion diye düşünüyorum
Arion marka hakkın da bir kaç yorum görmüştüm yok su bazlı diye de onun için tereddüt ettim görmüşmüydünğz slikonuBir ay oldu gayet memnunum yumuşadı gibi hissediyorum
Kaç ccBir ay oldu gayet memnunum yumuşadı gibi hissediyorum