Saç Uzatma Yöntemleri Arıbella saç bakım yağını kullanan var mı??

sally_122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
1
0
36
Bursa
aktara sinemakili kür için malzemeleri almaya gittim fakat aktardaki kişi onla pek fazla uğraşamazsın dedi ve bana Arıbella saç bakım yağını önerdi , sadece saçlarını uzatmak istiyosan yılan yağı vereyim dedi ama hem saçlarımı uzasın hem de bakım yapsın da istiyosan Arıbella saç bakım yağını al dedi ve bende aldım , içinde baya bi bitkisel yağlar var .. ve fiyatı da 15 TL. bana uygun geldi 1 ay olsun gelişmeye göre tekrar alcam inşallah saçım uzar . Gerçi saçım şu an belimde ama ben daha fazla uzamasın ıistiyorum şöyle bi 10 cm falan :)) neyse hadi öptüm arkadaşlar görüşürüüüüz , yorumlarınızı bekliyorumm

Ben de birkaç aydır bu yağ karışımını kullanıyorum
Sadece saç diplerine uyguluyorum haftada 1-2 kez
Boyalı olmasına rağmen kuru değil saçlarım gayet yumuşak bu karışımdan dolayı sanırım

kullandınız mı acaba bu saç bakım yağını. gerçekten extra uzama sağlıyor mu? bende aldım geçen gün ama şuan kendi yaotığım yağ karışımını kullandığım için arıbellaya daha başlayamadım. gerçekten extra uzatıyorsa hemen başlarım kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…