Cnm bende hoslanmiom ve bazilari uzerime uzerime geliyor pencereyi actigimda.. megerse yuva yapmis.. yuvanin icinde minnacik beyaz bisi var.. yavrusu galiba..Eve arı girince kapıyı çekip gidiyorum evden o derece
valla benim arı alerjim oldugu için ben o yuvayı mecbur bozardım.Merhaba arkadaslar, evet konu ari yuvasi.. bu konularda oldukca hassassim.. odama minicik bir yuva yapmis.. ve ben asla o yuvayi bozamam.. simdi disariya cikardim pencereyi kapattim icereye girmek icin cabaladikca, cabaliyor.. ari deyip gecmicem vicdanim sizladi.. annemde birak disarda dursun diyor.. napsamki simdi ? Galiba yavrusumu deniyor onuda bilemiyorum, dogmamis yavrusu yumurta gibi birsey, yuvanin icinde.. akil verin..
yawru olamaz. ya cok detayı var şimdi girmeyeyim. de sen yuvayı bozabilirsin. onlar yeniden yapar.Cnm bende hoslanmiom ve bazilari uzerime uzerime geliyor pencereyi actigimda.. megerse yuva yapmis.. yuvanin icinde minnacik beyaz bisi var.. yavrusu galiba..
Yok cikarmadim.. gunlerdir ztn gidip geliyorlardi.. minicik bir yuva yapmis .. icinde beyaz bisi var oda yumurtasi galiba.. simdi cildirio hala disarda odaya girmeye calisiyor..Yuvasını mi çıkardınız anlamadım ?
yuvası işe cıkar . basıl yasıcanMerhaba arkadaslar, evet konu ari yuvasi.. bu konularda oldukca hassassim.. odama minicik bir yuva yapmis.. ve ben asla o yuvayi bozamam.. simdi disariya cikardim pencereyi kapattim icereye girmek icin cabaladikca, cabaliyor.. ari deyip gecmicem vicdanim sizladi.. annemde birak disarda dursun diyor.. napsamki simdi ? Galiba yavrusumu deniyor onuda bilemiyorum, dogmamis yavrusu yumurta gibi birsey, yuvanin icinde.. akil verin..
yawru olamaz. ya cok detayı var şimdi girmeyeyim. de sen yuvayı bozabilirsin. onlar yeniden yapar.
yada ac pencereyi kovan kursunlar. kralice arı da gelsin. ohhh sokula sokula yaşarsınız.
br muddette camları kapalı tutun acmayın.
kralice arı gördün mü hiç ?kralicesi gelirse olay bitmistir..
Gercekte gormedim, ama arilar uzerine bir program yapmislardi.. oradan gormustum kraliceyikralice arı gördün mü hiç ?
gerci, bilsen evi onlara bırakır kacarsın. oldukca ama oldukca büyüktür.
Belki seni kraliçe yapar[/QUOTE
bir arkdaşda yazmış evde kovan olmaz. biz nasıl agacta kovanlarının yanına ev yapmıyorsak yada gidip o dala oturmuyorsak onlar sizin alanıza girmemeli.Gercekte gormedim, ama arilar uzerine bir program yapmislardi.. oradan gormustum kraliceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?