Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol tavsıyen ıcın canım bende o zaman bu ay sadece hap kullanıp bir deneyim cubku ılk denemem olacak. Yumurtalar büyüyor mu buyumuyor mu ona bakayım. Sonra polenle de denerım dıger ay bakalım onunla nasıl olcakbende ikisini beraber kullandım ikiside büyüttüğü için kist oluştu, klomen birden fazla gelistirebiliyo .Tek başına kullandigimda gerçekten faydasını gördüm.
Saolasın canım benım Allah razı olsun Insallahhh güzel haber alırız bütün ısteyenler Bu ay ben fındık cevız bol meyve bol su ıcmeyı düşünüyorum canım zararlı seylerı kestım zaten 1 aydır Yumurta hergun bir tane haşlanmış yıyorumÖyle daha mantıklı canım klomen birden fazla buyutuyo .ilk denemense hiç tavsiye etmem bırak bir dene bakalım eğer yeterince buyumemisse denersin .Allah yardımcın olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah .sana tavsiyem bol su iç ,çiğköfte benzeri çiğ şeyler yeme ,hergun bir tane yumurta yemeye calis
Klomenle bende kullanmıcam canm Ama eşin için iyi yapmışsın bide tavsıye verim ben her ay bir kavanoz yapıyorum. Yıyoruz yumurtlama günülerinde. fındık cevız badem bunları Rondo dan geçir . Az bal ile karıstır ılıskıde önce 1 kasık yiyin ıkınızdeAldim cok iyi bir yerden ama klomenle beraber kullanmaya korktum smdi esim icin aldm ama ari sutu bal polen degilde , kirmizi ginseng ari sutu propolis ona icircem bakalim
Klomenle bende kullanmıcam canm Ama eşin için iyi yapmışsın bide tavsıye verim ben her ay bir kavanoz yapıyorum. Yıyoruz yumurtlama günülerinde. fındık cevız badem bunları Rondo dan geçir . Az bal ile karıstır ılıskıde önce 1 kasık yiyin ıkınızde
Çok iyi canım hep devam et ben her ay yapıyorum aynenOnu baya 2 aydir fln yapiyorum hatta bal yerine keci boynuzu ezmesiyle
Çok iyi canım hep devam et ben her ay yapıyorum aynen
Insalalh canım her ne yapsakta hersey Allahtan Dua et bol bol kötü ınsanlar değiliz rabbım en guzelını verecek bıze yakında ınsallahOfff ins su ugraslarimizin guzel sonuclarini aliriz
2.5 yıldır çocuk istiyorduk. Bu süreçte bir tüp bebek üç aşılama tedavisi gördüm. Hiçbir şekilde gebe kalamadım. Yumurta kalitemin iyi olmadığı söylendi. Tüp bebekte de toplanan 12 yumurtadan sadece 1'i 3. güne geldi, o da tutmadı. Sonra Ankara Bahçeci'ye tüp bebek tedavisi için gittim. Ön görüşmede doktorum Selen Sakar Ecemiş tedavi öncesi arı sütü, bal polen; avokado, kefir ve balık yağı tüketmemi önerdi. Bu sefer çok şükür bir blastokistim oluştu ve gebe kaldım. İnşallah sağlıklı devam eder. Allah isteyen herkese nasip etsin. Arı sütü, bal, polen karışımının faydalı olduğunu düşünüyorum.
Nerden aldınız acaba arisutubal pokeni2.5 yıldır çocuk istiyorduk. Bu süreçte bir tüp bebek üç aşılama tedavisi gördüm. Hiçbir şekilde gebe kalamadım. Yumurta kalitemin iyi olmadığı söylendi. Tüp bebekte de toplanan 12 yumurtadan sadece 1'i 3. güne geldi, o da tutmadı. Sonra Ankara Bahçeci'ye tüp bebek tedavisi için gittim. Ön görüşmede doktorum Selen Sakar Ecemiş tedavi öncesi arı sütü, bal polen; avokado, kefir ve balık yağı tüketmemi önerdi. Bu sefer çok şükür bir blastokistim oluştu ve gebe kaldım. İnşallah sağlıklı devam eder. Allah isteyen herkese nasip etsin. Arı sütü, bal, polen karışımının faydalı olduğunu düşünüyorum.
Ben iki ayrı yerden aldım. Biri Ankara Kahramankazan’da yol üstünde adını bilmediğim bir yerdi, ikincisi de şuraydı:Nerden aldınız acaba arisutubal pokeni