Aminn inşallah teşekkür ederimBen o karışımı kullandığım ay hamile kaldım, dediğiniz gibi sabah aç karna 1 tatlı kaşığı içtim. yumurtlama zamanına kadar içiyorsunuz, yumurtlama zamanı kullanmayı bırakıyorsunuz adet olana kadar içmiyorsunuz diye okumuştum.yumurta kalitesine iyi geliyor diye biliyorum. Yürüyüşte yapın kullandığınız süre de , rahimdeki kan akışını artırıyormus. İnşallah Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin
Bende 2 gün önce keçiboynuzu özü polen ve Birtane özel karışım aldım bu öze karıştırıp eşimle beraber yiyoruz faydasını gören olmuş inşallah şifa olur sizede bizedeAranızda arı sütü bal polen karışımı kullanıp faydasını gören var mı infertilite için aldım bebek tedavisi görüyoruz kısırlık tedavisinde kullanıldığını doğurganlık oranını artırdığını duyup aldım sabahları sadece 1 tatlı kaşığı tahta kaşıkla yutuyorum yarım saat bekleyip öyle kahvaltımı ediyorum aranızda kullanıp faydasını gören var mı veya siz nasıl kullanıyorsunuz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi??
Aminn inşallah hepimize şifa olsun..Bende 2 gün önce keçiboynuzu özü polen ve Birtane özel karışım aldım bu öze karıştırıp eşimle beraber yiyoruz faydasını gören olmuş inşallah şifa olur sizede bizede
AminnnnAminn inşallah hepimize şifa olsun..
Canım sen ayrı olarakmı aldın yoksa karışık bir kavanozda hepsiBen o karışımı kullandığım ay hamile kaldım, dediğiniz gibi sabah aç karna 1 tatlı kaşığı içtim. yumurtlama zamanına kadar içiyorsunuz, yumurtlama zamanı kullanmayı bırakıyorsunuz adet olana kadar içmiyorsunuz diye okumuştum.yumurta kalitesine iyi geliyor diye biliyorum. Yürüyüşte yapın kullandığınız süre de , rahimdeki kan akışını artırıyormus. İnşallah Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin
Karışım şeklinde aldımCanım sen ayrı olarakmı aldın yoksa karışık bir kavanozda hepsi
Nerden aldınız acaba?Karışım şeklinde aldım
Marka belirtmek yasak mı bilemedim ama yazayım, egriçayir aldımNerden aldınız acaba?
Hangi marka kullanmıştınızBen o karışımı kullandığım ay hamile kaldım, dediğiniz gibi sabah aç karna 1 tatlı kaşığı içtim. yumurtlama zamanına kadar içiyorsunuz, yumurtlama zamanı kullanmayı bırakıyorsunuz adet olana kadar içmiyorsunuz diye okumuştum.yumurta kalitesine iyi geliyor diye biliyorum. Yürüyüşte yapın kullandığınız süre de , rahimdeki kan akışını artırıyormus. İnşallah Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin
Eğriçayır kullandimHangi marka kullanmıştınız
Merhabalar 10 ekimde başladım kullanmaya tahminen 26-27 ekimde ovulasyon oldu.bat 9.11 deGüncel kullanan devam eden vs varmı?