- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
- Konu Sahibi blowhole25
-
amin cnm demek başladın inşaallah şifa olur cnm ben şuan kür yapmıyorum yaparsam paylaşırım elbetteamin canm Allah kabul etsin canım benim.. ben şuan polenen başladım ve düzenli olalarak incir ve ceviz tüketiyorum. haftayada kaplıcalara gidecez canım inşlh hepbirlikte hamile kalırız
seninde yaptığın kürler varsa yaz cnm...
amin cnm demek başladın inşaallah şifa olur cnm ben şuan kür yapmıyorum yaparsam paylaşırım elbetteilk önce senden alıcaz güzel haberi cnm kaplıcanında faydası olucak inşaallah
inşaallah cnm az önce idrar testi yaptım varla yok arası çıktı 2.çizgi :44:inşlh canım ama birlikte güzel haberleri alalım inşlh....Rabbim yüzümüzü güldürsün
inşaallah cnm az önce idrar testi yaptım varla yok arası çıktı 2.çizgi :44:
kıset değilmiş cnm inşaallah senden alırım o müjdeyi bu ay yüreği güzel arkadaşım :13:ciddimisin sen canım yaa muhakkak kan testi yaptır bir anönce ay hadi inşlh mucizen gelir..
kıset değilmiş cnm inşaallah senden alırım o müjdeyi bu ay yüreği güzel arkadaşım :13:
inşaallah cnmtşk edeim Allah razı olsun arkadaşım. Rabbim en kısa zamanda sana çok güzel bir evlat vericek inan yeterki samimiyetle ona teslim ol.
blowhole nasılsın canım uzun zamandır göremedim seni merak etmiştim burda yakaladım
iyiyiz çok şükür hep dua ediyorum inş kabul olur dualarımız dilerim herşey çok güzel olur senin ve hepimiz için iyi yapmışsın umarım kendiliğinden gelir kuzucuğun:))canım çok şükür iyim. evet bende seni bayadır göremedim sen nasılsın hamilelik inşlh iyi gidiyordur canım. bende bu salı günü bütün genetik test ve diğer araştırılmalar için hastaneye gidicem. 4. tedavime geçmeden önce iyice araştırlmalar yaptırıcam hemde bu süre zarfında doğal şeyler deniyorum canım. duanı eksik etme arkadaşım inşlh hamile haberimide yazarım buralara..
iyiyiz çok şükür hep dua ediyorum inş kabul olur dualarımız dilerim herşey çok güzel olur senin ve hepimiz için iyi yapmışsın umarım kendiliğinden gelir kuzucuğun:))
ben kullanmıştım tedavilerim öncesinde.faydasını da gördüm birçok arkadaş kullandı arı sütü bal poleni.başarı hikayem bu başlıkta "14 yıllık mücadelem" diye geçiyor bi oku istersen.
geçen gün bi arkadaşım aradı beni henüz bebeği yok "arıdünyası" nette arat ben tlf ile de görüştüm infertilite ile ilgili bilgiler var.müşteri temsilcisi seni arıyor istersen.fiyatlar tuzlu ama ben genel vücut sağlığı için alacağım tekrar.
ben kullanmıştım tedavilerim öncesinde.faydasını da gördüm birçok arkadaş kullandı arı sütü bal poleni.başarı hikayem bu başlıkta "14 yıllık mücadelem" diye geçiyor bi oku istersen.
geçen gün bi arkadaşım aradı beni henüz bebeği yok "arıdünyası" nette arat ben tlf ile de görüştüm infertilite ile ilgili bilgiler var.müşteri temsilcisi seni arıyor istersen.fiyatlar tuzlu ama ben genel vücut sağlığı için alacağım tekrar.
Herkese slm. arı sütü polen ve bal karışımı yapmak istiyorum. geçen ay bal,tarçın ve çörek otu karışımını yedim.bu ayda polen karışımı yapıcam nasipse. geçen hafta aktarcıdan arı sütü ve polen aldım. kestane balıda aldım. yanlız bunu nasıl hazırlayacağımı doğru bişekilde bulamadım. nette araştırdım fakat tam bi bilgiye ulaşamadım ? kullanan varmı arkadaşlar bilgi veririseniz çok sevinirim. Rabbm inşlh şifa vericek inşlh.
slm cnm ben arısütü bal polen karışımını hazır aldım ama tadı hoşuma gitmediği için akşamları süte karıştırıp içiyorum faydası oldumu bilmiyorum daha öncede dediğim gibi 1haftada incir kürü yaptım cnm geçen ay negatif sonuç aldıktan sonra 13de adet olmuştum dünden beride çok ağrım var akıntımda beyaz ama yapışkan inşaallah güzel sonuçlar alırız
blowhole nasılsın canım uzun zamandır göremedim seni merak etmiştim burda yakaladım
Merhaba;Merhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
2012 de yazmışsınız ama aktif olduğunuz için bilgi almak için yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?