• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arı sütü+polen +bal kullanan varmı? yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?

amin canm Allah kabul etsin canım benim.. ben şuan polenen başladım ve düzenli olalarak incir ve ceviz tüketiyorum. haftayada kaplıcalara gidecez canım inşlh hepbirlikte hamile kalırız:49:
seninde yaptığın kürler varsa yaz cnm...
amin cnm demek başladın inşaallah şifa olur cnm ben şuan kür yapmıyorum yaparsam paylaşırım elbette :34:ilk önce senden alıcaz güzel haberi:8: cnm kaplıcanında faydası olucak inşaallah:46:

amin cnm demek başladın inşaallah şifa olur cnm ben şuan kür yapmıyorum yaparsam paylaşırım elbette :34:ilk önce senden alıcaz güzel haberi:8: cnm kaplıcanında faydası olucak inşaallah:46:

inşlh canım ama birlikte güzel haberleri alalım inşlh....Rabbim yüzümüzü güldürsün:21:

kıset değilmiş cnm inşaallah senden alırım o müjdeyi bu ay yüreği güzel arkadaşım :13:

tşk edeim Allah razı olsun arkadaşım. Rabbim en kısa zamanda sana çok güzel bir evlat vericek inan yeterki samimiyetle ona teslim ol.

Allahın selamı üzerinize olsun arkadaşlar Rabbim hepimize yardım etsin. güzel bir dua ile başlayalım güne dedim.:))

ben geçen ay arı sütü polen kürüne başlamıştım ve bitirdim.şimdi de soğan kürüne başladım bugün 6. günüm 15 gün kullandktan sonarada saraçoğlunun gönderiği küre başlıycam nasipse.Allahım inşlh vesilemiz olacak şeyleri şifa verdirir bizlere.2012 bizlere bebişli ve hayırlı olur::))

tuanacım sen nasılsın?? nerelerdesin ??

blowhole nasılsın canım uzun zamandır göremedim seni merak etmiştim burda yakaladım:3::3::3:

blowhole nasılsın canım uzun zamandır göremedim seni merak etmiştim burda yakaladım:3::3::3:

canım çok şükür iyim. evet bende seni bayadır göremedim sen nasılsın hamilelik inşlh iyi gidiyordur canım. bende bu salı günü bütün genetik test ve diğer araştırılmalar için hastaneye gidicem. 4. tedavime geçmeden önce iyice araştırlmalar yaptırıcam hemde bu süre zarfında doğal şeyler deniyorum canım. duanı eksik etme arkadaşım inşlh hamile haberimide yazarım buralara..

canım çok şükür iyim. evet bende seni bayadır göremedim sen nasılsın hamilelik inşlh iyi gidiyordur canım. bende bu salı günü bütün genetik test ve diğer araştırılmalar için hastaneye gidicem. 4. tedavime geçmeden önce iyice araştırlmalar yaptırıcam hemde bu süre zarfında doğal şeyler deniyorum canım. duanı eksik etme arkadaşım inşlh hamile haberimide yazarım buralara..
iyiyiz çok şükür hep dua ediyorum inş kabul olur dualarımız dilerim herşey çok güzel olur senin ve hepimiz için iyi yapmışsın umarım kendiliğinden gelir kuzucuğun:))

iyiyiz çok şükür hep dua ediyorum inş kabul olur dualarımız dilerim herşey çok güzel olur senin ve hepimiz için iyi yapmışsın umarım kendiliğinden gelir kuzucuğun:))

amin pınarcım aminnnn. Rabbim bu cuma günün hürmetine dualırı kabul olaanlardan etsin bizleride ellerimizi boş çevirmesin inşlhh:15:

ben kullanmıştım tedavilerim öncesinde.faydasını da gördüm birçok arkadaş kullandı arı sütü bal poleni.başarı hikayem bu başlıkta "14 yıllık mücadelem" diye geçiyor bi oku istersen.
geçen gün bi arkadaşım aradı beni henüz bebeği yok "arıdünyası" nette arat ben tlf ile de görüştüm infertilite ile ilgili bilgiler var.müşteri temsilcisi seni arıyor istersen.fiyatlar tuzlu ama ben genel vücut sağlığı için alacağım tekrar.

beni arı dünyası için arayabilirmisisniz 0535 2807117

ben kullanmıştım tedavilerim öncesinde.faydasını da gördüm birçok arkadaş kullandı arı sütü bal poleni.başarı hikayem bu başlıkta "14 yıllık mücadelem" diye geçiyor bi oku istersen.
geçen gün bi arkadaşım aradı beni henüz bebeği yok "arıdünyası" nette arat ben tlf ile de görüştüm infertilite ile ilgili bilgiler var.müşteri temsilcisi seni arıyor istersen.fiyatlar tuzlu ama ben genel vücut sağlığı için alacağım tekrar.

lütfen arı sütü hangi markanınkını kullanayım tüp bebek tedavisi olucammmm yardım edinnnn

ütfen arı sütü hangi markanınkını kullanayım tüp bebek tedavisi olucammmm yardım edinnnn

Konuyu düzenle/Sil Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı

Herkese slm. arı sütü polen ve bal karışımı yapmak istiyorum. geçen ay bal,tarçın ve çörek otu karışımını yedim.bu ayda polen karışımı yapıcam nasipse. geçen hafta aktarcıdan arı sütü ve polen aldım. kestane balıda aldım. yanlız bunu nasıl hazırlayacağımı doğru bişekilde bulamadım. nette araştırdım fakat tam bi bilgiye ulaşamadım ? kullanan varmı arkadaşlar bilgi veririseniz çok sevinirim. Rabbm inşlh şifa vericek inşlh.:KK14:

Merhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
2012 de yazmışsınız ama aktif olduğunuz için bilgi almak için yazıyorum

slm cnm ben arısütü bal polen karışımını hazır aldım ama tadı hoşuma gitmediği için akşamları süte karıştırıp içiyorum faydası oldumu bilmiyorum daha öncede dediğim gibi 1haftada incir kürü yaptım cnm geçen ay negatif sonuç aldıktan sonra 13de adet olmuştum dünden beride çok ağrım var akıntımda beyaz ama yapışkan inşaallah güzel sonuçlar alırız

2012 de yazmışsınız ama aktif olduğunuz için bilgi almak için yazıyorum
Merhaba;
evet çok uzun zaman olmuş konu üzerinden, valla arı sütü polen karışımından sonra tabi olmadı ama tedavi öncesi hazırlık oldu bir nevi, Allaha çok şükür 2015 yılında hem ameliyet ve tüp bebek sonrası evladımızı kucağımıza aldı.Rabbim sizlerde nasip etsin

Back