Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arı sütü-bal-polen
- Konu Sahibi bambam06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benim iştahım açık olduğu zamanlarda yediklerim kilo aldırmıyor önemli olan yediklerinin yaraması kilo aldırması ...........keşke bunun bir çaresi olsa
var bi çaresi =)merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
kızlar bende bugün arı sütü-bal-polen karışımı aldım.iştah açtığı söyleniyor.bide bunu deneyelim bakalım.hiç kullanan oldu mu bunu?
Merhaba bende aldım bu karışımdan ama bir garip geldi benim aldığım katı tadı kötü bişeyler acaba sizin kullandığınızda öyle miydi tedirgin oldumda :18:
Merhaba bende aldım bu karışımdan ama bir garip geldi benim aldığım katı tadı kötü bişeyler acaba sizin kullandığınızda öyle miydi tedirgin oldumda :18:
benim kullandığım daha doğrusu kullanamadığımda macun kıvamındaydı.tadi çok kötü 1-2 kere yemeye çalıştım inanılmaz mide bulandırdı bende bıraktım
benim kullandığım daha doğrusu kullanamadığımda macun kıvamındaydı.tadi çok kötü 1-2 kere yemeye çalıştım inanılmaz mide bulandırdı bende bıraktım
Aynen canım bide organik ürün aldım ama yazık oldu dün direk yuttum bı parça üstünede bı bardak su ama yok bütün gün midem bulandı kokusu burnumda hala
Aynen canım bide organik ürün aldım ama yazık oldu dün direk yuttum bı parça üstünede bı bardak su ama yok bütün gün midem bulandı kokusu burnumda hala
mide bulantısından yemek yiyememiştim daha kötü olmuştu nedir bizim bu çektiğimiz ya.keşke şişman olsamda zayıflamaya çalışsam diyorum bazen.spor yapmayı,koşmayı, yürümeyi çok seviyorum.bol bol su içerim ve salata yemeyede bayılırım.böyle bol limonlu neyse son olarak karbonhidrat tozu kullanmayı düşünüyorum.o da işe yaramazsa başka yapcak bişey kalmıyor herşeyi denedim çünkü
mide bulantısından yemek yiyememiştim daha kötü olmuştu nedir bizim bu çektiğimiz ya.keşke şişman olsamda zayıflamaya çalışsam diyorum bazen.spor yapmayı,koşmayı, yürümeyi çok seviyorum.bol bol su içerim ve salata yemeyede bayılırım.böyle bol limonlu neyse son olarak karbonhidrat tozu kullanmayı düşünüyorum.o da işe yaramazsa başka yapcak bişey kalmıyor herşeyi denedim çünkü
Ayya canım çekti eksi eksi salata bende bayılırım sporda yapıyorum ama ben çok yiyorum hemde tatlıları en kötüsü pantolon alırken gicik oluyorum bazen en küçük beden bile büyük geliyor ama artık o kadar takmıyorum canım ya evlendim ve eğer hamile kalırsam zaten tombullasicam sonrada zayıflamak icin uğraşıcam