İnşallah tekrar nasip olur size sağlıcakla.Hangi gün, ne zaman başladığımı hiç hatırlamıyorum ama kullandığımız ay hamile kalmıştım, ilave olarak eşim soğuk sıkım keçiboynuzu özü de kullanmıştı. Ama maalesef devamında 9. haftadaki rutin kontrolümde 7. haftada kalp atışının durduğunu öğrendik. Umarım sizden güzel haberler gelir.
Hangi gün, ne zaman başladığımı hiç hatırlamıyorum ama kullandığımız ay hamile kalmıştım, ilave olarak eşim soğuk sıkım keçiboynuzu özü de kullanmıştı. Ama maalesef devamında 9. haftadaki rutin kontrolümde 7. haftada kalp atışının durduğunu öğrendik. Umarım sizden güzel haberler gelir.
İnşallah tekrar nasip olur size sağlıcakla.
Bende bu ay kullandım umarım banada nasıp olur
Ben sabahları bı tatlı kaşıgı eşim sabah akşam 1 tatlı kaşıgı yemıstıSabah ac karna 1 kasik mi yediniz?
Ben sabahları bı tatlı kaşıgı eşim sabah akşam 1 tatlı kaşıgı yemıstı
Tadı guzeldı begenmıstık biz :)Bakalim esim yer mi bilmiyorum ama ben yumurtalik gelisimi icin gelince sabahlar yicem
Tadı guzeldı begenmıstık biz :)
İncır kürü var yumurtalık gelişimiçatlaması için odaçok iymiş.
Ben birde bal çörekotu tarçın yapmıştım.baya yüklenmısım kendıme.
Ben 460 gr almıstım. Az dı zaten 10 gunde bıttı.ondan bı zarar gelmez dıye dusundum :)Bende dusundum ama cok fazla yapmak kist olusturabilirde yaziyor hani herseyimiz normalken yukleniyoruz biz aslinda. Pkolulara vs oneriyolar ok de :) oda kafami kurcaliyor
Ben 460 gr almıstım. Az dı zaten 10 gunde bıttı.ondan bı zarar gelmez dıye dusundum :)
Ben 460 gr almıstım. Az dı zaten 10 gunde bıttı.ondan bı zarar gelmez dıye dusundum :)
Amin, hepimiz için inşallah. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinİnşallah tekrar nasip olur size sağlıcakla.
Bende bu ay kullandım umarım banada nasıp olur