Gebeliğe Hazırlık Arı sütü bal polen karışımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
103
27
Hanımlar ben internetten arifoğlu marka aldım indirimde diye bu ay onu kullancam adetim bitince ama önerebilceginiz mesela kendiniz kullandığınız olabilir başka marka veya Instagram sayfası var mı ? Mfk yönteminde karışım şu an benim için aşırı pahalı (herkesin fikrine saygı duyarım ala bilen alır ) başka önerilere ihtiyaç var ...

Sağlıklı beslenip, hafif egzersiz yapsanız da yeter. Pahalı karışımlar kullanmanıza gerek yok

Tam olarak anlayamadım neye cevap verdiğimi ama..ben arı ürünlerinde eğriçayır kullanıyorum.

Evet doğru anlamışsınız marka önerisi istemiştim kullandiktan sonra mi hamile kaldınız ?
Yo hayır ben pkosluyum kilo verince gebe kaldım.. eğriçayır bal konusunda dünya birinciliği vs var katkısız bir marka..son yangınlardan dolayı falan fiyatlar biraz arttı maalesef. Corona dönemini onun ürünleri ile atlattık diyebilirim

Teşekkür ederim

bence zaten mfk olanda fark yaratmıyor bütçenize uygun olanı almakla iyi yapmışsınız ben 3 ay önce mfk aldım hala gebelik oluşmadı malesef bitmek üzere yenisini almayı planlamıyorum.

Merhaba,bizimki de sebepsiz ,neler kullandınız acaba ? hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.. Baktirmadiysaniz mutlaka d vitamini,b12 ve demir değerlerinize baktirin her şey normaldi ama özellikle d vitaminim yerlerdeydi, son gittiğim dr bi tane multivitamin verdi içinde omega3 te vardı, ayrıca d vitamini, demir hapı ve normal olmasına rağmen ayda 1 kez b12 iğnesi verdi yumurtalar daha iyi gelişsin diye, vitaminleri 3 aya yakin kullandım d vit.falan anca yerine geldi. Mutlaka pıhtılaşma panel testi yaptırın normalde pihtilasmada sorun çıkmıyordu ama o testte meyil çıktı ve kan sulandırıcı başladı dr..internetten araştırma yaptım, ari sütü bal polen aldım adetken başlayıp yumurtlama zamanına kadar sabahları 1 kaşık yedim,ayni surede akşamları yürüyüş yaptım 40 dk falan çünkü yürüyüş rahimdeki kan akışıni sağlıyormuş, eşimde her şey normal olmasına rağmen keçiboynuzu özü aldım oda sabahları yedi.paketli şeyler , tatlı şeyler ve market tavuğu yemeyi bıraktık, tatlı çok istersem azcik bitter yada meyve hurma falan yedik.bunların dışında bence en önemlisi ve en zoru dusunupdurmayi bırakmak oldu, daha önce başarısız asilamalar ve o zaman daha çok yıprandım yani sebepsizse niye olmuyor diye, o ay kendime hep şöyle dedim, ne olacaksa olacak ben elimden geleni yapayım vitaminin falan düzelsin sonrası yine aşılama mi tüp bebek mi bilmiyorum ama Allah bi yola koymuştur dedim, nasıl yaptım bilmiyorum ama o ay kafami rahatlattim..soracağınız başka bir şey olursa seve seve cevaplarım, hic moralinizi bozmayın, her şey zamanını bekliyor , bol bol dua edin, yemenize icmenize özel günlerinize dikkat edin gerisi gelecektir Allah in izniyle, inşallah bize de güzel haberlerinizi verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…