• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arı Mama kilo aldırır mı ? Bilgileriniz ihtiyacım var...

Alphesibia

...............
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.053
12
158
Arkadaşlar, doktor bende ciddi anlamda vitamin eskikliği olduğunu ve bana 12 vitaminli arı mama yememi söyledi. Ama ben endişeliyim, kilo aldırmasından korkuyorum..:59::59:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, doktor bende ciddi anlamda vitamin eskikliği olduğunu ve bana 12 vitaminli arı mama yememi söyledi. Ama ben endişeliyim, kilo aldırmasından korkuyorum..:59::59:

selam burcu arı mama bebekleri kof şişiriyo diye biliyorum,onları şişiriyosa kilo almaya müsait biz hanımlarıda şişirir diye tahmin ediyorum.......dr.niye vitamin desteği vermediki sana ,madem ciddi anlamda vitamin eksikliğin var.....sağdece arı mama yetermi........

Teşekkür ederim..
Bilemiyorum, dr. arı mama kullan yeterli dedi bana ama madem şişiriyor malesef kullanamayacağım
:59:

Her ne şekilde vitamin alırsanız alın kilo alırsınız zaten.Alternatifiniz vitamin hapları kullanmak ama onlar da kilo aldırır.Yine de bence onların getirdiği şişkinliği normal yediklerinizi biraz daha kısarak ve hareket ederek engelleyebilirsiniz:61:

mesajları okuyunca aklıma geldi, iki yıl önce bir dönem durup durup bebe bisküvisi yiyordum. Gün içinde, yatmadan önce. Tadını sevdiğim için. Bir süre sonra bir baktım yanlarım, kalçalarım, karnım dolmaya başladı. Kilo almak isteyen arkadaşlar deneyebilir bence. :68:

mesajları okuyunca aklıma geldi, iki yıl önce bir dönem durup durup bebe bisküvisi yiyordum. Gün içinde, yatmadan önce. Tadını sevdiğim için. Bir süre sonra bir baktım yanlarım, kalçalarım, karnım dolmaya başladı. Kilo almak isteyen arkadaşlar deneyebilir bence. :68:

bu arı mama hala varmı yaa bende alıyım bari kilo aldırıyosa....her markette bulunan bişeymi acaba

[QUOTcaelia, post: 20184969, member: 131059"]bu arı mama hala varmı yaa bende alıyım bari kilo aldırıyosa....her markette bulunan bişeymi acaba[/QUOTE]
Evet canim her markette bulunan bise üstünde de sütlü pirinçli 12 vitaminli arı mamayazar

Back