Argifertil F yumurta kalitesi vitamin

mormenekse94

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
174
40
13
30
Arkadaşlar. Bir konuda fikrinizi ihtiyacım var. Ben 7 8 aydır gebelik planlıyorum henüz olmadı adetlerim hep 26 27 28 günde 1 olurdu gebelik planladığım ilk ayda bir anda 23 güne düştü bir iki ay bu şekilde oldu ovulasyin testinde 11.gun yumurtlama gördüm daha sonra 12.gunde yumurtlama gördüm bir iki ay ondan sonra 13.gunde gördüm yumurtlama bir kaç ay şimdi de en son 2 dir 14.gunde falan gördüm yumurtlama . Adet düzenimde tabi 23 e düştükten sonra 24 25 26 diye artarak çıktı yumurtlama tarihlerinden dolayı. Bu ne anlama geliyor sizce. 3 ay falan imom primo kullandım 2 aydirda omega 3 ve argifertil f vitamin kullanıyorum. Sormak istediğim sizce neden böyle oldu yani 11.gunden yumurtlama 12.gun oldu sonra 13.gun sonra 14.gun oldu bu neden kaynaklanmıyor olabilir ??

Canım 3 ay Argifertil kullandım adetim 25 günden 30 güne çıktı hep düzenli olurdu bu ay ise 30. Günümde hala olamadım korkuyorum ters etki etti diye

Canım 3 ay Argifertil kullandım adetim 25 günden 30 güne çıktı hep düzenli olurdu bu ay ise 30. Günümde hala olamadım korkuyorum ters etki etti diye
Bende size şunu söyleyeyim çok garipki normalde adetlerim 27 28 günde bir olurdu. Çocuk denemelerine başladığım ilk ay vucut afalladi sanırım 23 güne 1 e düştü resmen 2 3 ay 23 günde 1 oldu 11.gun 10.gun yumurtluyordum ovulasyonla takip ettim çünkü. Sonra 12.gun oldu yumurtlamam bir kaç ay adetlerim 24 güne 1 e çıktı tekrar Sonra bu argifertil f yi kullanmaya başladım git gide 13.gun yumurtlama 14.gun yumurtlama görmeye başladım adetkerim de yine 27 28 güne geldi. Normalde adet suresi kısaltması yumurta rezervinin düşmesi ve kalitesinin azalması ile ilişkili diye biliyorum. Bu vitaminler de yumurta kalitesini arttiriyormus ya acaba diyorum hani arttırdığı için adet dongusude ondan mı fark etti benimde diyorum

Canım 3 ay Argifertil kullandım adetim 25 günden 30 güne çıktı hep düzenli olurdu bu ay ise 30. Günümde hala olamadım korkuyorum ters etki etti

Bence bu vitamin yumurta kalitesini arttırıyor gerçekten döngünün 3 4 gün uzaması da ondan bence . Çünkü kısa adet döngüleri yumurta rezerv dusuklugu yumurta kalitesizligini gösteriyormuş arastirabilirsin yani. Bu vitaminler yumurta kaliteleri arttırıyor ve yumurtlamayi da düzene sokuyor bence .çünkü ben erken yumurtluyordum yani ama bu vitaminleri kullandığımda n beri hem adet dongum 3 4 gün uzadı eski haline geldi yani 28 günde 1 e geldi hemde tam 14.gunde yumurtlama görüyorum inşallah yakında hamile kalırız benim 8 9 ay oldu olmadı. Sizde bir sorun var mi acaba vitamin ne için kullaniyorsunuz

Canım 2 kez boş gebelik geçirdim eşime ve bana Argifertil verdiler. Bilmiyordum adet döngüsü kısa olunca yumurta kalitesinin düştüğünü teşekkür ederim canım

Canım 2 kez boş gebelik geçirdim eşime ve bana Argifertil verdiler. Bilmiyordum adet döngüsü kısa olunca yumurta kalitesinin düştüğünü teşekkür ederim canım
Evet bana da doktor demişti kendimde arastirmistim. Yaş aldıkça dikkat edin kadınların adet dongusu suresi kısalır ve git gide menapozagirer adet olmaz . Çünkü yumurta rezervi tükenir artık. Çok kısa adet döngüler yumurta rezerv azlığı yada yumurta kalitesizligi ile iliskilendirilir ben de argifertil f kullanıyorum 2 aydır mesela regl dongum 24 günde bir oluyordu yumurtlamam 10 11.gun falandı. Şimdi ise 14.gun oluyor ve 27 28 günde bir regl görüyorum. Bu aslında iyi bir şeye işaret ediyor inşallah gebelikte olur ben henüz hiç gebe kalamdim 8 aydır falan deniyorum siz yine kalabilmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…