Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde kaç defa kullanmıştınız acabaBen zamanında kullanmıştım bi kutu , eşim birkaç tane içip bıraktı yumurta toplamaya kadar. Terlik hap diyorduk çok büyük bir hap. Faydası olmuştur illaki. Ama onun haricinde düzenli olarak prowomen ve omepa q10 kullanmıştım onların daha fazla faydasının olduğunu düşünüyorum.
Günde iki diye hatırlıyorumGünde kaç defa kullanmıştınız acaba
Argifertil F vitamini ne zaman kullanmaya başladın acaba adetten ne kadar sonra başlanması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirimKızlar doktor bana ve eşime bu ilaçtan verdi aranızda kullananlar varmı günde kaç defa kullandınız 3 defa yazıyor ama bilemedim
Canım ben doktor ilacı al dediği gün aldım hemen kullanmaya başlamıştım adetle ilgili birşey demedi doktor banaArgifertil F vitamini ne zaman kullanmaya başladın acaba adetten ne kadar sonra başlanması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Canım bide bu vitaminle birlikte kullandığın başka ilaç varmıCanım ben doktor ilacı al dediği gün aldım hemen kullanmaya başlamıştım adetle ilgili birşey demedi doktor bana
Kullanılır zaten bu bir vitamin takviyesi. Bu tür takviyelerin hem kadında hem erkekte faydalı olması için en az üç ay kullanılması gerekliymiş. Yani ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.Adetliyken kullanılır mı kullanilmazmi bunları bilen varmı
Canım ben doktor ilacı al dediği gün aldım hemen kullanmaya başlamıştım adetle ilgili birşey demedi dokt
Ben ne zaman kullanmaya başlayacağımı bilmediğim için adetimin bitmesini bekledim ve bugün son günüydü sabah kullanamaya basliycam inşallahKullanılır zaten bu bir vitamin takviyesi. Bu tür takviyelerin hem kadında hem erkekte faydalı olması için en az üç ay kullanılması gerekliymiş. Yani ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.
Bide ben pko hastasıyım benim gibi pko olup bu vitamini kullanıp hamile kalan varmı acabaBen ne zaman kullanmaya başlayacağımı bilmediğim için adetimin bitmesini bekledim ve bugün son günüydü sabah kullanamaya basliycam inşallah
Adetli olmakla alakasi yok aldiginiz an baslayin etki etmesi 2 ayi bulur demisti doktor banaAdetliyken kullanılır mı kullanilmazmi bunları bilen varmı
Teşekkür ederim cevabın içinAdetli olmakla alakasi yok aldiginiz an baslayin etki etmesi 2 ayi bulur demisti doktor bana
Gunde 3 kez iciyordum ben 1 kutusu 1 aylik
Zor yutuyordum ikiye bolup iciyordum o yuzden
Ondan onceki ay da omepa kullanmistim baska vitaminlerle de desteklemek onemli bence
Günde 3 defa kullandım eşimle aynı şekilde. Yanında omegrav kullandım şuan çok şükür 3Kızlar doktor bana ve eşime bu ilaçtan verdi aranızda kullananlar varmı günde kaç defa kullandınız 3 defa yazıyor ama bilemedim