kızlar bu argan yağını uzun zamandır araştırıyorum cilde parlaklık saflık ve gençlik sağlıyormuş faslıların güzellik sırrı bu yağda gizliymiş bende kullanmak istiyorum. ama orjinalini bulmak pek mümkün değil eczanelerde satılıyormu bilen varmı çünkü aktardakiler gerçek değil ben bu yağlar konusunda aktarda satılanlara güvenmiyorum. bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben aldım ama kokusu fena degil digerler çok güzel kokuyor diyor :S[/QUO
cevabın teşk.peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz yüzünüzde nasıl etkisi oldu ve nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim.çünkü aktarlarda satılanlar orjinal olmuyor.
orjinalleri pahalı oluyor die duymuştum 100 tl civarlarında olması lazım
ben aldım ama kokusu fena degil digerler çok güzel kokuyor diyor :S[/QUO
cevabın teşk.peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz yüzünüzde nasıl etkisi oldu ve nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim.çünkü aktarlarda satılanlar orjinal olmuyor.
aktardan aldım ben ama zeytinyag gibi kokuyor herkes farklı söylüyor yok güzel kokuyor yok yaglar gibi kokuyor anlamış degilim...
oyüzden cildimi bozmasın diye süremedim hala duruyor(
artık orjinal olan bi konuyu açmış fiyatı 15 ytl mış imkansız degil mi
aktardan aldım ben ama zeytinyag gibi kokuyor herkes farklı söylüyor yok güzel kokuyor yok yaglar gibi kokuyor anlamış degilim...
oyüzden cildimi bozmasın diye süremedim hala duruyor(
artık orjinal olan bi konuyu açmış fiyatı 15 ytl mış imkansız degil mi
orjınalı mı artık 15 ımlts anlamadım
orjınalı mı artık 15 ımlts anlamadım
cnm buraya bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...re-kesin-cozum-argan-yagi-d.html#post22682132
okudum cnm paylasımı ya ordkaı aktara mı hucum etsek ne yapsak cok ucuzmus cıdden 100 den 15 tlye ınanadırıcı gelmıyo ama arkadasın annesınde gozle gorulur fark varmıs dedıgıne gore en ıyısı ben sımdılık almayım bu yagı 15 dıyınce alcaktım vazgectım