kızlar bu argan yağını uzun zamandır araştırıyorum cilde parlaklık saflık ve gençlik sağlıyormuş faslıların güzellik sırrı bu yağda gizliymiş bende kullanmak istiyorum. ama orjinalini bulmak pek mümkün değil eczanelerde satılıyormu bilen varmı çünkü aktardakiler gerçek değil ben bu yağlar konusunda aktarda satılanlara güvenmiyorum. bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
kızlar bu argan yağını uzun zamandır araştırıyorum cilde parlaklık saflık ve gençlik sağlıyormuş faslıların güzellik sırrı bu yağda gizliymiş bende kullanmak istiyorum. ama orjinalini bulmak pek mümkün değil eczanelerde satılıyormu bilen varmı çünkü aktardakiler gerçek değil ben bu yağlar konusunda aktarda satılanlara güvenmiyorum. bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben aldım ama kokusu fena degil digerler çok güzel kokuyor diyor :S[/QUO
cevabın teşk.peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz yüzünüzde nasıl etkisi oldu ve nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim.çünkü aktarlarda satılanlar orjinal olmuyor.
ben aldım ama kokusu fena degil digerler çok güzel kokuyor diyor :S[/QUO
cevabın teşk.peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz yüzünüzde nasıl etkisi oldu ve nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim.çünkü aktarlarda satılanlar orjinal olmuyor.
okudum cnm paylasımı ya ordkaı aktara mı hucum etsek ne yapsak cok ucuzmus cıdden 100 den 15 tlye ınanadırıcı gelmıyo ama arkadasın annesınde gozle gorulur fark varmıs dedıgıne gore en ıyısı ben sımdılık almayım bu yagı 15 dıyınce alcaktım vazgectım
kızlar ben aktarlara inanmıyorum bazı satış yapan sitelere baktığımda orjinal bir argan yağının fiyatı 125 keza araştırdığınızda fasta biçok insanın 2 gün çalışması sonucunda bir kilo yağ elde edildiğini ve çok kıymetli bir yağ olduğunu okudum mümkün değil bukadar uygun olması.o arkadaşın annesinin aldığı yağ bana ilginç geldi ne kadar doğru ne kadar gerçek meçhul tabi neye inanacağımızı şaşırdık vala.