• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Argan Rain Saç Bakım Ürününü Kullanan Var Mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

PERSEASON

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
14
0
0
Bursa
Merhaba,

Argan Rain isimli Saç Bakım Ürünü arkadaşlarım tarafından önerildi. Özellikleri Sülfat,alkol,boya, tuz içermemesi ve doğal Argan yağı içermemesi olduğunu böylece saçı beslerken, zararlı kimyasallar içermediği için saça ve saç derisine zarar vermediği idda edilmektedir.
Böylece saçın daha canlı ve parlak olduğu belirtiyorlar. Bu ürünü daha önce kullananlar var ise düşünceleriniizi paylaşabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar,evet ben şuanda kullanıyorum ve çok memnunum saçlarımın dökülmesi durdu denecek kadar azaldı,üstelik çok yumuşak saçlarım.herkeze öneririm

Argan Rain kullanıyorum.İnanılmaz bir ürün daha önce saçım için bir takım serumlar ve maskeler kullanmıştım fakat serum ve maskeler sadece ilk kullanım sonrası güzel bir etki bırakıp daha sonrasında saçlarımın daha bakımsız görünmesine sebep olmuştu.Argan yağının saça olan faydasını duydum ürünleri araştırmaya başladım ve %100 doğal olmasına özen gösterdim.Yane kısaca ben üründen gayet memnunum :) Ha bide unutmadan arganrain sadece saçlar için olan bir şampuan fakat ilginçtir benim kipriklerimdede bir uzama ve sağlıklı görünüm oluştu.:):emir_bebek:

Argan Rain kullanıyorum.İnanılmaz bir ürün daha önce saçım için bir takım serumlar ve maskeler kullanmıştım fakat serum ve maskeler sadece ilk kullanım sonrası güzel bir etki bırakıp daha sonrasında saçlarımın daha bakımsız görünmesine sebep olmuştu.Argan yağının saça olan faydasını duydum ürünleri araştırmaya başladım ve %100 doğal olmasına özen gösterdim.Yane kısaca ben üründen gayet memnunum :) Ha bide unutmadan arganrain sadece saçlar için olan bir şampuan fakat ilginçtir benim kipriklerimdede bir uzama ve sağlıklı görünüm oluştu.:):emir_bebek:

Back