- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
ozellıkle boyle zamanlarda bı arada olmak lazım
aksam gelınce esımede ımzasını attırıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kimse kayitsiz kalmazda bir hayat kurtulurAllah razi olsun kizlar. Insallah toplayacagiz o imzalari. Bu sitede 500bine yakin üye var. Insallah gorurlerse hallolur diye umuyorum..
Kesinlikle haklisiniz. Insallah imzalarimiz ise yarar insallahozellıkle boyle zamanlarda bı arada olmak lazım
Insallah ya. Aslinda insanlarin albumlerinin altina mi paylassam. Bilemedim ki..Insallah kimse kayitsiz kalmazda bir hayat kurtulur
İmzaladım, lakin facebook ya da twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanmadığım için yayamadım... Allah acil şifalar versin inşallah... Hakikaten insan anne olunca her yavruya içi titriyormuş... Allah anne babasına dayanma gücü versin ve tez vakitte şifa verip ayağa kaldırsın inşallah yavruyu...
Valla bende bilemedim ki herkes ayni duyarliligi gosteririmi kiKesinlikle haklisiniz. Insallah imzalarimiz ise yarar insallah
Insallah ya. Aslinda insanlarin albumlerinin altina mi paylassam. Bilemedim ki..
Valla bende bilemedim ki herkes ayni duyarliligi gosteririmi ki
Evet haklisiniz ama zenginlerle olacak is degil aslinda. Arda gibi bir sürü hasta var. Önemli olan SGK nin bunu karsilamasi. Yoksa zengin birine yardim eder digeri kalir..imzaladım. kaç ay önce haberlerde görmüştüm. hala bir cihaz veremedimi bu devlet yada nerede hani şu çok zengin hayır sever işadamlarııııııııııııııııı
Eee hep birlikte yayalım bunu o zaman, her bir kişi Facebook'ta yayınlasa hallolur diye düşünüyorum.
imzaladım... allah yardımcısı olsun inşallah
Her zengin azcık malından böyle muhtaç insanlara verse yeryüzü ne kadar yaşanılası bir yer olurdu, ama onun yerine paracıklarına para katıp napayım herkesi ben mi kurtaracağım mantığında yaşıyor insanlar... Ne yazık halbuki eşimin hep söylediği bir söz ne kadar doğru; ne verirsen elinle o gelir seninle.imzaladım. kaç ay önce haberlerde görmüştüm. hala bir cihaz veremedimi bu devlet yada nerede hani şu çok zengin hayır sever işadamlarııııııııııııııııı
haklısın imzanın amacıda bu zaten. yinede bu kadar zaman bu yavrucak beklememeliydi. inşallah tez zamanda kavuşur sağlığınaEvet haklisiniz ama zenginlerle olacak is degil aslinda. Arda gibi bir sürü hasta var. Önemli olan SGK nin bunu karsilamasi. Yoksa zengin birine yardim eder digeri kalir..
BİLMİYORUMKİ GÜVENLİ DEĞİL DİYOROyle mi? Acaba neden acamiyorsunuz bilemedim ki..
Allah şifa versin imzaladım
Rabbim acil şifalar versin. inşallah minik iyi olur.. imzaladım.
Allah razi olsun kizlar..Allah sifa versin bende imzaladim
haklısın imzanın amacıda bu zaten. yinede bu kadar zaman bu yavrucak beklememeliydi. inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına