Arda'yi Kurtarin!!

ozellıkle boyle zamanlarda bı arada olmak lazım
aksam gelınce esımede ımzasını attırıcam

İmzaladım, lakin facebook ya da twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanmadığım için yayamadım... Allah acil şifalar versin inşallah... Hakikaten insan anne olunca her yavruya içi titriyormuş... Allah anne babasına dayanma gücü versin ve tez vakitte şifa verip ayağa kaldırsın inşallah yavruyu...

İmzaladım, lakin facebook ya da twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanmadığım için yayamadım... Allah acil şifalar versin inşallah... Hakikaten insan anne olunca her yavruya içi titriyormuş... Allah anne babasına dayanma gücü versin ve tez vakitte şifa verip ayağa kaldırsın inşallah yavruyu...

Benim de facebook ya da Twitter im yok maalesef. Allah sifa versin. Cok cok sagolun. Sizden de Allah razi olsun..

imzaladım. kaç ay önce haberlerde görmüştüm. hala bir cihaz veremedimi bu devlet yada nerede hani şu çok zengin hayır sever işadamlarııııııııııııııııı

Valla bende bilemedim ki herkes ayni duyarliligi gosteririmi ki

Iste bilemiyorim. Bir imza atmak o kadar zor olmasa gerek. Ama link paylasmak da yasak sanirim..

imzaladım. kaç ay önce haberlerde görmüştüm. hala bir cihaz veremedimi bu devlet yada nerede hani şu çok zengin hayır sever işadamlarııııııııııııııııı
Evet haklisiniz ama zenginlerle olacak is degil aslinda. Arda gibi bir sürü hasta var. Önemli olan SGK nin bunu karsilamasi. Yoksa zengin birine yardim eder digeri kalir..

Eee hep birlikte yayalım bunu o zaman, her bir kişi Facebook'ta yayınlasa hallolur diye düşünüyorum.

Evet evet herkes yayarsa cok guzel olur. Insallah kalan imzalar da toplanir insallah

Her zengin azcık malından böyle muhtaç insanlara verse yeryüzü ne kadar yaşanılası bir yer olurdu, ama onun yerine paracıklarına para katıp napayım herkesi ben mi kurtaracağım mantığında yaşıyor insanlar... Ne yazık halbuki eşimin hep söylediği bir söz ne kadar doğru; ne verirsen elinle o gelir seninle.
Keşke keşke imkanı olan insanlara buradan sesimiz ulaşsa da şu yavrunun kurtulmak için bir vesilesi olsalar.

Evet haklisiniz ama zenginlerle olacak is degil aslinda. Arda gibi bir sürü hasta var. Önemli olan SGK nin bunu karsilamasi. Yoksa zengin birine yardim eder digeri kalir..
haklısın imzanın amacıda bu zaten. yinede bu kadar zaman bu yavrucak beklememeliydi. inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına :nazar:

Allah şifa versin imzaladım

Rabbim acil şifalar versin. inşallah minik iyi olur.. imzaladım.

Allah sifa versin bende imzaladim
Allah razi olsun kizlar..

haklısın imzanın amacıda bu zaten. yinede bu kadar zaman bu yavrucak beklememeliydi. inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına :nazar:

Insallah. evet dedigin gibi bunca zaman beklememeliydi.
Gerçekten merak ediyorum hani su zenginler ünlüler diyor ya biz yardik ediyoruz. Cidden o yardim ettikleri kim? Bu kadar fakir hunkadar ac varken bunlar kime yardim ediyor acaba?
Bence kendi kardeslerine yardim ediyorlardir. Ya da tümden yalan her sey.
Aslinda mal da yalan mülk de yalan al biraz da sen oyalan..
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.

X