• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ardadaşlar lütfen yardım;beta hcg değeri

agrin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
471
5
118
İstanbul
Arkadaşlar mrb. ben 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Vurulduktan 5 gün sonra kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var.Ve bügün dayanamayıp test taptırdım:1no2::sonuç 3.80 biliyorum negatif ama. Aslında çatlama iğnesiden sonra pozitif çıkar diyolar hamilelik olsada olamasa da.Morelim çok bozuk aslında adetime 10 gün var, sizce değerde bi değişiklik olurmu?Lütfen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler.

canım 5 gün sonra tekrarla yuksek çikarsa kesin hamilesın..burda bir arkadaşimiz 3 çiktı sonradan yukseldi

canım adetıne daha 10 gün var tabı düşük çıkması normal adet gününde yaptır testini inş. melegın senınledir.........

senağlamaArkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim.ınşallah öyledir meleğim benimledir ınşallah Rabbim OL demiştir.Gerçekten değeri sonradan yükselen var mı? Allah hepimizin duzsını kabul etsin kucağımızı boş burakmasın.

Hakkında hayırlısı olsun canım inş. zamanı gelmiştir ve miniğin içindedir şimdi....

inş cnm hamişsndr senn adına cok mutlu olurum rabbim bebek isyetenlern hepsine sağlıklı bebek nasip etsin inş :)):emir_bebek:

canım 3-4 gün sonra tekrar kan testi yaptır inşallah yükselir değerin dualarımız seninle:Saruboceq:

Back