• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arda pelen

evrimgecirenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
132
22
48
merhaba kızlar. ben 26 eylülde muhammet dilberden gün aldım ancak henüz param hazır değil :( dün arda peleni gördüm burunlarını beğendim. msj attım 5 bin tl ücret verdi. muhammet by 9 bin tl ama arda pelene ameliyat olanların hiç yorumu yok. aranızda olan veya tanıdığı olan var mı ???

merhaba kızlar. ben 26 eylülde muhammet dilberden gün aldım ancak henüz param hazır değil :KK43: dün arda peleni gördüm burunlarını beğendim. msj attım 5 bin tl ücret verdi. muhammet by 9 bin tl ama arda pelene ameliyat olanların hiç yorumu yok. aranızda olan veya tanıdığı olan var mı ???

Merhaba, ameliyat oldunuz mu? Hangi doktoru seçtiniz?

Merhaba Evet oldum 26 eylülde muhammet dilvere oldum. Aldım çıkınca burnuma bayıldım. Bugün bantimii çıkaracağım. Bakalım henüz net bişey diyemiyorum:)

Merhaba Evet oldum 26 eylülde muhammet dilvere oldum. Aldım çıkınca burnuma bayıldım. Bugün bantimii çıkaracağım. Bakalım henüz net bişey diyemiyorum:)

Superrr, sizin adiniz çok sevindim :) muhammet dilber düsündüğum ilk doktordu ama ücretinden dolayi vazgecmek zorunda kaldim.

Back