Bu nasıl bir üslup yaamma nazlı çıktın sende”
Allah çaresiz dert vermesin ikinci bir ameliyatla istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Zor bir durum ama düzelmeyecek şey değil öyle düşünün.İnşallah çünkü bu gidişle kendimi öldüreceğim..
İnşallah düzelirim çok tşkler moral verdiğiniz içinAllah çaresiz dert vermesin ikinci bir ameliyatla istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Zor bir durum ama düzelmeyecek şey değil öyle düşünün.
1 aydan itibaren yavasça görünmeye başlıyor burun şekli. Bir iki kişide olduysa bende olmaz dedim büyük hata etmişim. İnsan başına gelmeden bilmez derler doğruymuş.3 ay olmus belki biraz daha zaman gecse daha iyi olur bu arada kotu yorumlari sildirdigini burdan gormussunuz yinede gorusmeye gittinizmi ben sikayet vara bakiyorum.1 sikayet gorsem hemen soguyorum
Anladim bende yaptiricamda en az 6 ay diye yaziyolar ondan dedim ama insallah zamanla duzelir diye umut ediyorum1 aydan itibaren yavasça görünmeye başlıyor burun şekli. Bir iki kişide olduysa bende olmaz dedim büyük hata etmişim. İnsan başına gelmeden bilmez derler doğruymuş.
Anladim bende yaptiricamda en az 6 ay diye yaziyolar ondan dedim ama insallah zamanla duzelir diye umut ediyorumgecmis olsun
Geçmiş olsun cnm
Ben doktorun tavrından çok yaptığı işe bakarım
Burun iyi oluşunda gerisi önemli değil
Burnundan da memnun değilsin anladığım kadarıyla
Çok mu kötü oldu ya zamanla oturur belki
Ooow, sakın!!İnşallah çünkü bu gidişle kendimi öldüreceğim..
Mesajınızı burdan okudum. Doktor nasıl çıkıntı bıraktı ki. Sizinle tasarım yaptığında kendiniz nasıl istediğinizi anlattınız mı? Doğal burun istiyorum dediniz mi? Yanlış anlamayın ben sadece nasıl konuşmalar geçt aranızda onu bilmek istiyorum ve çok çok çok geçmiş olsun.Teşekkürler, evet önemli bir nokta nasıl iş çıkardığı ben instagramda gördüğüm fotoğraflar yüzünden gittim hoşuma gitmişti keşke bende öyle olsaydım.. ama bir doktor psikoloji üzerinede ders alıyor ve moral vermesi daha çok diyalog kurması bence çok önemliydi.
Söylemez olurmuyum.. doğal diye üstüne basa basa söyledim adam 5-10 dk konuştu konuşmadı zaten. Çıkıntılı olma sebebi açık çatı deformitesi oluşmuş başka bir doktora gittim geçen hafta çatı açık kalınca kemik yayılıyor ve genişliyor burun eski burnum ince ve küçüktü kemerliydi sadece şuan büyük, yamuk ve aşırı derecede hoş olmayan diklikte şu bir sene geçse iple çekiyorum yeni ameliyatiMesajınızı burdan okudum. Doktor nasıl çıkıntı bıraktı ki. Sizinle tasarım yaptığında kendiniz nasıl istediğinizi anlattınız mı? Doğal burun istiyorum dediniz mi? Yanlış amayın ben sadece nasıl konuşmalar geçt aranızda onu bilmek istiyorum ve çok çok çok geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?