Saç Rengi ve Saç Boyama ard arda boyama süresi"

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
kızlar dün saçımı palette tarçın bakır boyadım diplerim çok açık uçlarım koyu oldu yani bu şekil kullanamam nasıl kapatırım die düşünüyorumda mecbur koyu bi renk alıp boyayacağım fakat iki boyama arasında saçım çok zarar görür mü ne kadar beklemem gerek

yanlız saçım ikinci yıkanmada kızıl kahve bi ton oldu galiba boyamayacğım bi süre arkadaşlar çok beğendi iyi mi :)

arkadaşlarının beğenmesi demek senin de kısmen içine sinmesi demek :)

arkadaşların da dediği gibi açık renk tonlarına gidilmedikçe beklemesen de oluyorhihoyyyt

bn sacım acılsın dıe kullu sarı 9,1 boyamıstım ve yıne boyıycam,, sımdı acık renk dıyınce sız beklesem mı daha cok bılemedım?? :uhm:

teşekkürler bayanlar ben koyu renk yapacağım zaten koyu kestane mesela ama doktorlar dizisindeki ela nın rengi de çok hoşuma gitti kahve kızıl dedi arkadaşımın birisi yani ilk bölümlerdeki renk

Kızlar bizzat deneyen biri olarak cevaplıyorum :) saçlarımda sarı röfle vardı koyulaştırmak için koleston natural serisinden 8 numara boya ile ayrıyeten %6 açıcı aldım ve saçlarımı boyadım yeşilimsi bir renk oldu ertesi gün suyunu koyu aldığım için böyle oldu diye düşünerek aynı boyadan aldım boyadım hiç bir değişiklik olmadı.Ertesi gün bu işin üstesinden kuaför gelir dedim kuaföre gittim daha dün ve önceki gün boyadım zarar görür mü dedim koyulaştırma olduğu için bişey olmaz dedi boyadı.Saçlarımın tepesi koyu kahve yarısı daha açık renk oldu ve saçlarım lastik gibi uzuyor.Yandı rengide hiç bişeye benzemedi anlayacağınız bu hafta sonu kestireceğim.He bu arada kuaför benim seçtiğim renkle alakasız bişey çıkardı.Dedimki görmeyeli dore rengi baya değişmiş:) neden bu dore kahve işte dio.Ayrıca kendi yaptığım yeşilimsiydi ama en azından renk geçişleri bariz farkedilmiyodu.Beceriksiz kuaför hem yaktı saçlarımı hem rengarenk bişey çıkardı ortaya bide gerizekalı boyadıktan sonra ay çok güzel oldu dio sanki ben görmüyorum saçımın yarısının başka yarısının başka renk olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…