• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arçelik mısır patlatma makınesi 30 tl sorunsuz

guzelannem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
32
3
36
35
M00080029246_1_org_zoom.webp P1010013.webp P1010016.webp P1010019.webp
P1010013.webp
30 tl
mısır1.webp
m5.webp

eyeliner hiç açılmadı 7 marka maybelline
3600531072179_3_org_zoom.webp

Son düzenleme:
Garantisi devam ediyo mu makinanın? Bide neden satıyosunuz acaba?

hayır garantisi devam etmiyor makinede sorun yok calısıyor hatta mısır patlatıp fotografını atabilirim ya da video çekeyim farketmez. satmamın sebebi kullanmıyorum öylece duruyor baska hiçbir sebebi yok. kutusu her seyi duruyor dolapta.

En son ne kadar yaptın canım

merhaba 30 tl yaptım ama bu son fiyatım canım ptt kargo ile 7-10 tl arası tutar subeden teslim. bazı üyeler neden sattıgım konusunda tereddüt yasıyor ben ürünün arkasındayım dilerseniz telefon ile görüşelim görüntülü makineyi çalıştırıp mısır bile patlatabilirim :)

merhaba 30 tl yaptım ama bu son fiyatım canım ptt kargo ile 7-10 tl arası tutar subeden teslim. bazı üyeler neden sattıgım konusunda tereddüt yasıyor ben ürünün arkasındayım dilerseniz telefon ile görüşelim görüntülü makineyi çalıştırıp mısır bile patlatabilirim :)
Anladım canım . Temize benziyor zaten.eşimle konuşayım bi. Böyle bi şey istiyordu bi ara.tmm derse irtibata geçerim seninle :)

Back