Doğuma Hazırlık Arçelik Bebeğim/Kameralı Bebefon

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
96
41
İstanbul
KIZLaR SELAM EVıM DUBLEX OLDUĞU ıÇıN KIZIM ıÇıN BEBEFON ALMAK ıSTıYORUM NETTEN ARAŞTIRMAKTAN BAŞIM DÖNDÜ ARTIK O KADAR ÇOK ıhtiYAÇ VAR Kı NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM...

Arçelik Bebeğim/Kameralı Bebefon BULDUM Bı WEB TE PıYASA FıYATI 250 ıKEN BURASI 169 A SATIYOR

Ürünün Adı:Arçelik Bebeğim/Kameralı Bebefon
Markası: Arçelik
Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Üretim Yeri: P.R.C

Hitap Etttiği Yaş Aralığı:ılk aylardan itibaren

Özellikleri:
Bebeğinizin görüntüsü ve sesi her an yanınızda
Otomatik çalıştırma fonksiyonu sayesinde, ses gelince LCD ekran görüntü verir, ses olmadığında otomatik olarak ekran kapanır.
3 ayrı kanal seçimi bulunmaktadır.
Hassasiyet, ses, parlaklık düğmeleri ile görüntü ve ses ayarlarının istenildiği şekilde yapılabilme imkanı sunar.
Objektif başlığının çevrilerek istenilen yöne ayarlanabilmesi mümkündür.
6 adet hassas kızıl ötesi sensör karanlık ortamlarda net görüntü imkanı sağlar.
Pilli kullanım veya elektrikli şarj imkanı gibi size iki özellik sunmaktadır.
Kameranın Açık Alan Çekimi; 100m. Kapalı Alan Çekimi; 50m. dir.
Kredi Kartı (Visa - MasterCard): 169,90 TL

KULLANAN DENEYEN YADA BAŞKA Bı ÜRÜN TAVSıYE EDEBıLCEK OLAN VAR MI ?

Son düzenleme:
canım ben cok sık kullanmadıgım ıcın bende sınbo var ama sureklı kullanacak olsam phılıps alırdım
bır arkadasımız sureklı kullanıyor ve cok memnun
bu tarz bır urun alırken alıcılarına ve cızırtı olur olmadıgı onemlı
deneyerek almanda fayda var derım

benim de evim dubleks olduğu için bebefona ihtiyacım var, bu konudaki tavsiyeleri bende bekliyorum

canım ürün resmi bu mu ben daha ucuza buldum cimri sitesinde 121 e sanırım bir bak istersen bende düşünüyorum ve karasız kaldım doğrusu

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ürün resmi bu mu ben daha ucuza buldum cimri sitesinde 121 e sanırım bir bak istersen bende düşünüyorum ve karasız kaldım doğrusu

evet canım ürün bu fiyatı da ii ama bi mağaza yetkilisi ile görüştüğümde eğer kameralı telsiz alacaksız verimliliği çok iyi olmalı dedi heleki bu üründeki 2 kanal çok yetersiz cızırtı vs çok duyarsınız dedi ki ii bi kameralı telsizde 300 civarında başlıo bu kadar bütçe ayıramam ona
bende şimdi well in ürünlerini araştıyorum kamerasız olarak bakalım uygun bişi bulursam paylaşırım senle

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar selam,
kameralı bebefonlar diğerlerine oranla dha fazla radyasyon yayıyor bilginiz olsun. ama şu da var, arkadaşımın bebeği 2 kere ölümden döndü. kusmuş ve boğazına kaçmış. tesadüf eseri yakaladı. bu nedenle acaba diyorum kameralı daha mı iyi acaba bilemiyorum. fayda zarar hesab yapmak lazım. benimkini de arkadaşım aldı bebeğe hediye. aa henüz gelmedi ne marka bilmiyorum ama kamerasız onu biliyorum. bir de arçeliğin bu ürünü bildiğim kadarı ile e-bebek mağazasında daha ucuz. bir bakın isterseniz.

ayy canım ya ürktüm walla geçmiş olsun ama bu genize kusmuk kaçması çok anlık değilmi? kamera ne kadar fayda eder acaba? her saniye mümkün değil ki gözlemlemek ben de şu yan yatma yastıklarından aldım? artık Allaha c.c. emanet kuzularımız ..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…