Merhaba ben de lekelerim için 3 gün önce 2. Seansıma gittim.evet hafif acılı bi işlem ama dayanılmayacak gibi değil bence iple bıyık aldırmak gibi.tabi orada işlemi yapan kişi de acı eşiğimin yüksek olduğunu birçok kişinin ağladığını ya da 2. Seansa gitmediğini söyledi.yani adı eşiğiniz düşükse 2 kez düşünün derim.1. Seans da 2 şiddetinde işlem yapıldı ve cildim soyulmadı.yani ben bi etki alamadım.cildim de değişiklik olmadı oysaki instagramda ilk seansta bile sonuç alanlar var.ilk 2 gün kızarıklık oldu sonra geçti .her 2 saate 1 bepanten ve 4 saate 1 güneş kremi sürdüm 2 gün boyunca.ayrıca su değdirmedim .21 gün sonra 2. Seansıma gittim.bu sefer 4 şiddetinde işlem yapıldı kızarıklık ile birlikte lekelerim baya baya koyu kahverengi bir renk aldı.yani daha agresif çalıştılar yüzüme.şuanki durum baya gerilme ve kuru bir yapıda sanıyorum bir kaç güne soyulacak cildim.zaten olması gereken de bu.amaç ciltte kontrollü bir hasar yaratıp hücrelerin derinin alt katmanlarında onarım için çalışmaya başlaması kolojen üretip kendi kendine tedavi etmesi bir nevi.3 seansta lekler gider dediler .ben tekrar güncellerim 21 gün sonra yorumumu .