Arayıp bulamadığımız giysiler, ayakkabılar, takılar, aksesuarlar...

yaa ben şeyi çok merak diyorum hani şu alacakaranlık filmi varya orda bella nın eldivenleri vardı araba çarpma sahnesinde hani edward onu tutarken eldivenleri çokgüzel ya onları istiyorummmmmmmmmmmmmmm:bbo:

resmini koymaya çalıştım ama yapamadım fragmanında var zaten hemen arba çarparken edward durduruyor o anda eldivenleride gözüküyor lütfen yardımcı oluuun:):1rolleyes:

prensesin.uykusuyum o botların aynısını gecen sene matras'tan aldım.

Bende Tem kollu saten şık bir elbise arıyorum duyan,gören,bilen varmııı :)

Burada bir şekilde görüp beğendiğimiz ama bulamadığımız giyim eşyalarını tarif etsek, varsa resmini eklesek, belki nerede bulacağımızı bilen, hatta ona sahip olan arkadaşlar çıkar diye düşündüm...
Takas, satış, fikir paylaşımı, her şey olabilir.
Açılışı yapayım peşin peşin...
Ece Sükan'ın Avrupa Yakası dizisine konuk olduğu bölümde giydiği elbise, daha doğrusu o elbisenin kumaşını arıyorum.
İnternette aramadığım giyim blogları, alışveriş siteleri vs. kalmadı.
Yine de böyle desenli kumaş ve elbise bulamadım.
Pek ümitli olmasam da bir fikir çıkar diye yazmak istedim.

eceskan.jpg

DokuzHatuncum biliyorsundur zaten ece sükan genelde vintage giyiyor. Yani o kumaş, hatta o elbise muhtemelen eskidir ve muhtemelen de yurtdışındaki ikinci el pazarlarından almıştır. Öyle değilse bile sanmıyorum ki türkiyede böyle bir kumaş kolay kolay bulunsun. Cotton Print-Playing Cards : novelty quilt fabric : quilting fabric & kits : fabric : Shop | Joann.com şu sitede şu anda o kumaşa çok benzeyen arka fonu siyah bi kumaş satışta hem de metresi 6.29 dolar ancak sadece US içine gönderim yapıyorlar. Robert Kaufman, Marcus Bros. Fabrics gibi firmalara da baktım ama bulamadım, daha detaylı aramak ve yurtdışı gönderim yapılıyor mu diye sormak lazım. Gerçi değer mi o kadar shipping ödemeye o ayrı.. Şunların güzelliğine bak.. Sayende şu an ben de takıldım bu kumaşa :)
SOLD Dice! Cards! Babes! -- 9 yds. Fabric (Lot 8) | Flickr - Photo Sharing!
SOLD Playing Card Pinups Fabric Trio: 8 yards (Lot 10) | Flickr - Photo Sharing!

Kızlar bu cantayı bulamıyorum...

Trendyol da filan eskiden cıkıyordu simdi cıkmıyor da hiçbir yerde.

$FB,14783,35,housebags-bayan-canta-909-594-siyah-canta-house-bags.jpg

Kızlar erkek arkadaşımın doğum günü geliyor,ona şu ceketle tshirtü almak istiyorum ama,bulamadım ki :KK43:

bscap0000.jpg
bscap0000.jpg

X