Arayıp bulamadığımız giysiler, ayakkabılar, takılar, aksesuarlar...

D

DokuzHatun

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi DokuzHatun
Burada bir şekilde görüp beğendiğimiz ama bulamadığımız giyim eşyalarını tarif etsek, varsa resmini eklesek, belki nerede bulacağımızı bilen, hatta ona sahip olan arkadaşlar çıkar diye düşündüm...
Takas, satış, fikir paylaşımı, her şey olabilir.
Açılışı yapayım peşin peşin...
Ece Sükan'ın Avrupa Yakası dizisine konuk olduğu bölümde giydiği elbise, daha doğrusu o elbisenin kumaşını arıyorum.
İnternette aramadığım giyim blogları, alışveriş siteleri vs. kalmadı.
Yine de böyle desenli kumaş ve elbise bulamadım.
Pek ümitli olmasam da bir fikir çıkar diye yazmak istedim.

eceskan.jpg

• Konu Sahibi DokuzHatun
gzl bir konu olmuş .. bazn benimde aradığım bulamadım markasını bilmediğim modeller oluyor. buraya başvurabilirim :)

• Konu Sahibi DokuzHatun
evet çok iyi bi konu olmuş aslında takip ederim

• Konu Sahibi DokuzHatun
yaa ben şeyi çok merak diyorum hani şu alacakaranlık filmi varya orda bella nın eldivenleri vardı araba çarpma sahnesinde hani edward onu tutarken eldivenleri çokgüzel ya onları istiyorummmmmmmmmmmmmmm:bbo:

• Konu Sahibi DokuzHatun
yaa ben şeyi çok merak diyorum hani şu alacakaranlık filmi varya orda bella nın eldivenleri vardı araba çarpma sahnesinde hani edward onu tutarken eldivenleri çokgüzel ya onları istiyorummmmmmmmmmmmmmm:bbo:

Resmi var mı ? Eklersen belki yardımcı olabilirim

• Konu Sahibi DokuzHatun
Arkadaşlar ben bilekte biten botlardan alıcamm. şu yaşına kadar converse, adidas samoa ve midru, nike. cat dışına çıkmamış biri olarak. o nedenle çok acemiyim bu botlardaa. çok derinlemesine bir arayış yapmadım ama tommy de ve replay de gözüme çarpan güzel modeller oldu. sizlerdee bana beğendiğiniz resimlerii bulursanızz valla çok sevinirimm. dediğim gibi pek anlamadığım bi konuu yardımcı olun banaa.. gördüğüm kadarıyla düşük bel dar paça pantolonların altına en çok yakışan klasik ayakkabı modeli bilekte biten botlarr.. nolur yardımcı olun kızlar yhaa :KK43:((

• Konu Sahibi DokuzHatun
internette bulduklarımdan bir kaç resim atıyımm.. bu resimde ortadaki giri botu beğendim ben..
bot4.jpg

biliyorum bu botları bir çok kişi itici buluyor.. ama ben çok seviorum napimm :))

• Konu Sahibi DokuzHatun
Bi dee bunlar hoşuma gitti..
bot7.jpg

Canım aynısı bende var kahverengi olan :) Stadivarius tan almıştım ben geçen sene . Bu sene bakalım yine trend olursa markalar çıkartmaya başlar .. Stadivarius a bak birde bu botun topuksuz olanı var gri ve kahverengi Lcw de oda hemde fiyatı çok uygundu geçen sezon .. Hoş duruyor ,ben severek giyiyorm.

buradaki yelekten nerede bulabilirim kızlar ya (ankarada/hangi mağazada)
resmin üzerine tıklayarak büyük boyutta görebilirsiniz

buradaki yelekten nerede bulabilirim kızlar ya (ankarada/hangi mağazada)
resmin üzerine tıklayarak büyük boyutta görebilirsiniz

Canım Koton'da yeni sezonda buna benzer bir yelek gördüm. Oraya bak istersen. (Fiyatını hatırlamıyorum ama... :KK43: )

hemen bakıcam canım çok teşekkür ederim ya bu kadar kısa sürede cevap beklemiyordum çok sevindim umarım bulurum :)

hemen bakıcam canım çok teşekkür ederim ya bu kadar kısa sürede cevap beklemiyordum çok sevindim umarım bulurum :)

rica edermmm. :) ankaradasın sanırım. ankamall e git, zaten kesin bulursun buna benzer bir sürü yelek. olmazsa tunalı'da pasajlar falan... :KK70: ben de siyah deri ceket arıyorum. bir türlü bulamadım. :KK43:

siyah deri ceket pull and bear ya da bershka da var canım
yani senin tarzını bilmiyorum ama dericilerde satılanlar ya da derimodda falan çok kadınsı modeller oluyor bence
pull and bear dakiler genç kızlara daha uygun sportif hem fiyatı da uygun

rica edermmm. :) ankaradasın sanırım. ankamall e git, zaten kesin bulursun buna benzer bir sürü yelek. olmazsa tunalı'da pasajlar falan... :KK70: ben de siyah deri ceket arıyorum. bir türlü bulamadım. :KK43:

yalnız istediğim yelek aynen bu resimdeki gibi olmalı canım ya
böle ince bi kumaştan
asimetrik kesimli
düğmesi olmamalı
aksesuar gibi kullanıcam yani
umarım bulurum
tekrar teşekkürler:)

yalnız istediğim yelek aynen bu resimdeki gibi olmalı canım ya
böle ince bi kumaştan
asimetrik kesimli
düğmesi olmamalı
aksesuar gibi kullanıcam yani
umarım bulurum
tekrar teşekkürler:)

ya canım böyle markasız çarşı da falan ben çok qördüm bu tarz yeleklerden uzunları kısaları renk renk ..penye kumaştan . çokta gzl

ya canım böyle markasız çarşı da falan ben çok qördüm bu tarz yeleklerden uzunları kısaları renk renk ..penye kumaştan . çokta gzl

ben ankarada öğrenciyim de canım her yeri tam bilmiyorum henüz o yüzden kesin adres istedim ankarada nereden bulabilirim meselaCADIARZU

ben ankarada öğrenciyim de canım her yeri tam bilmiyorum henüz o yüzden kesin adres istedim ankarada nereden bulabilirim meselaCADIARZU

Anladım canımm ankarayı bilmiyorum ama Bursada çarşıda satıyorlardı sanırsam Ankaradada vardır. ÇArşıya bak markasız kıyafet satan mağazalara bak bulursun bence ,ben çok qördüm.

tamam canım arayacağım teşekkür ederim ilgin için:)

X