Araya giren mesafe

İnsanın her dönem farklı arkadaşları oluyor ancak (kendi adıma) öğreniyorsun ki öyle ayrı yiyip içmezdik lafları hep yalan. Aşırı samimiyet bir yerde patlak veriyor. Gerçek dostluğun da sürekli muhabbetle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Benim bir dostum var, bebeği falan oldu başka şehirde. Sık görüşmeyiz de konuşmayız da ama birbirimizin hayatındaki kilit olayları biliriz. Dertleşiriz. Bir şey olsa ilk ben koşarım, o da bana koşar, her zaman yardım alabileceğimi bildiğim insandır. Mutlu anlarımızı paylaşırız ve en önemlisi birbirimizi tanırız.

Yıllar geçtikçe bakış açısı değişmiş olabilir
Arkadaşlığınızdan artık keyif almıyor olabilir
Başka arkadaşlar edinmiş olabilir
Bir sürü şey var
En iyisi yüzyüze oturup konuşmak
Arkadaşlarla bir noktada illaki kopuyorsun. Bu bence kaçınılmaz...

Belki yaş aldıkça bu konudaki fikrim değişir ama şuan arkadaşlarımın yanımda olmasını istiyorum..
Çünkü zaten öğrenciyim iş güç derdim yok vaktimiz bol Bununla ilgilidir belki

Arkadaşlığa önem vermiyosunuz demişsiniz de arkadaşlık dostluk böyle bi şey değil ki. Hayatı kendinize niye bu kadar zorlaştırdığınızı asla anlamadım. Kızı salın kendi hayatına odaklansın siz de yardım alın bağımlısınız resmen

Ben onu hayatından alıkoymuyorum nadiren kıskandığım oluyordu sadece :)
Neyse, teşekkürler.

bu tip marazi arkadaşlıklar ortaokul bilemedin lise sonda biter yaa, ergenlikte her duyguyu aşırı abartma eğilimindeyizdir çünkü, emin ol yaşın bi 30 olsun insanları yeni yeni tanıdığını göreceksin, herşeyini bilirim dediğin insanlar hakkında aslında bi b.k bilmediğini ve dahi hiç tanımadığını, iş çıkara gelince nasıl da çakallaştıklarını...o sebeple 30+ insanların 3 5 taneden fazla dostu yoktur, yeme içmelik gezmelik takılmalık arkadaş olur hayat başka türlü geçmez ama dost farklı, benim 2 tane var sık sık görüşmeyiz de, yalap şalap sarılıp öpüşmeyiz de ama gönül bağı var

Ben onu hayatından alıkoymuyorum nadiren kıskandığım oluyordu sadece :)
Neyse, teşekkürler.
Elinizde olsa yaparsınız eminim ama elinizde olmadığından psikolojik olarak etkiliyosunuz onu. Sizin kıskançlıklarınız onun hayatını etkilemiyor mu sanıyosunuz?

Yaşınız da küçük değil gerçekten sağlıksız bi ruh hali içindesiniz haberiniz olsun.

Ergenlikten çoktan çıktım bence
Dediğim gibi bana inanılmaz benzeyen ve samimi biri olduğu için ona çok değer veriyorum. Yani onun yaptığı bir çakallık ve gizlediği karakteri yok şu durumda. Sadece birbirimize kırgınlıklarımız vs var belki bıkmışlığımız var
Aynı yaşlarda değiliz o yüzden bir şey diyemeyeceğim

Oy anam oy.
Kaç kez söyleyeyim.
Kıskançlık 1 sene öncesinin konusuydu. O da bunu takmadığını söyledi bana. Ben zaten bıraktım o olayı.
Cımbızla laf seçmeyin gözünüzü seveyim ya.

zaten mesele nüfus kağıdındaki yaşınla yaşayışının paralel olmaması
nerden biliyosun gizledği bişey olmadığını ayrı şehirlerde yaşarken üstelik, milleti kocası uyutuyo aynı evin içinde

Rica ederim :)
Ben bu tarz konular gordugumde bi dusunuyorum ben o yaslarda nasildim diye , hissettiklerin cok normal ama dedigim gibi takilma inan gecip gidecek

Sen onun uzerine gittikce o kendini daha degerli sanacak ve senden uzaklasacak. Eger senin onu ezikledigini dusunuyorsa Zaten kaybettigi nokta ordadir. Icinde kisisel problemleri varki senin davranislarini farkli algiliyor kendince seni cezalandiriyor
Sende sakib uzulme onca emek guven verdim duydum diye. Sen aslinda kendine yakisani yaptin. Hayata iyi/kötü, mutlu/mutsuz ne yaşarsak bizim için bir tecrübe
Allah yoluna seninle içsel pazarlığa girmeyecek hayırlı arkadaşlar çıkarsın inşallah

bak konunu bi daha okudum sen baya baskınsın bu kızdan yaşı ufakken ,ki 10 yıllık bir zaman dilimi konuştuğumuz, farkına varmamış sonra belki yeni arkadaşları söyledi nedir bu sizin aranızdaki diye, bizimkilere benzer yorumlar yaptılar kızda yavaştan ayıktı, senden uzaklaşan yavaş yavaş bu işin içinden sıyrılan taraf o, insanlar zaman içinde değişir hayalleri değişir sen hala hayallerimiz vardı diyosun

Bazen o şımardığında sinirleniyorum ya da benim istediğim bir şeyi istemediğini söylediğinde anlık geriliyorum ve laf da ediyor olabilirim ama bunlar çok normal değil mi arkadaşlar arasında ya?
Ben isterdim ki ona bir yanlışım olduğunda direk söylesin.

Siz ne yaptığınızla ne umduğunuz arasındaki yedi farkı bulabilirseniz zaten bizim size yorum yapmamıza çok da bi gerek kalacağını düşünmüyorum. Şu iki ifadeye bakar mısınız yukarıdaki?

sadece kendimi mi düşünüyorum.

Yazının gelişinden, anlatımınızdan, beklentilerinizden çıkardığım evet, bir "Dostluk" için fazla bencilsiniz.

Yaşlarınızın küçük olduğunu da düşünmeden edemedim.

Ya gerçekten beni ağlattı yorumunuz, kalbime dokundu.
Gerçekten ezmek niyetim olsaydı ezdim derdim, kesinlikle derdim. Ama o konuşmalarımı böyle anlamaya kodlanmış gibi hissediyorum
Çok çok çok teşekkür ederim dilerim sizin de hep iyi insanlar çıkarsın karşınıza

Siz hiç kimseye sinirlenmiyorsunuz sanırım. Hiç mi sevdiğiniz biriyle ters düşmediniz ona sinir olmadınız?
Yapımda bu var ve hep vardı ne yazık ki.

O buradayken söylediğim kötü bir sözü ben hiç hatırlamıyorum. Fark etmeden söylediysem o an beni uyarmasını isterdim diyorum. Eleştirsin beni diyorum, susmasın diyorum, yaşımın küçük olduğunu çıkarmanız enteresan

Sevgiliyi netten bulanı duydum da en iyi arkadaşı netten bulanı duymamıştım.
Reel hayatta,sosyal ortamlarda gerçek bir arkadaş bulman daha sağlıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…